Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΤΑΚΗ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1 - 1

Με 3 βαθμούς σε 5 αγώνες δεν πας πουθενά και πολύ περισσότερο δεν φτάνεις στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΡΤΑΚΗ έχει 3 βαθμούς με 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ έχει πετύχει 5 γκολ και έχει δεχθεί 7. Την επόμενη αγωνιστική πάει στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ.
Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έχει 8 βαθμούς με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ έχει πετύχει 9 γκολ και έχει δεχθεί 5. Την επόμενη αγωνιστική ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα υποδεχθεί την ΣΚΕΠΑΣΤΗ.
Η ΑΡΤΑΚΗ πρέπει να σημειώσουμε πως γι΄ αλλού ξεκίνησε και αλλού βρέθηκε, αφού όλα δείχνουν πως οργανωτικά δεν τα πάει καλά. Αν τα πήγαινε δεν θα έκανε .....
προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ στα τέλη Οκτωβρίου και η ομάδα δεν θα έπαιζε μπροστά σε ελάχιστους φιλάθλους.
Θα το ξαναγράψουμε. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και καλό προπονητή η ομάδα, αλλά φαίνεται πως και η νέα διοίκηση κράτησε την νοοτροπία των πρώην και των τέως και είναι προφανώς εγκλωβισμένη σε πρακτικές προσώπων, τα οποία στο παρελθόν απέτυχαν.
Παράπονα από την διαιτησία έχει η ΑΡΤΑΚΗ και το λέει δυνατά και ο κ. Τοκπασίδης.
Κύριοι, υπάρχει θέμα στην ομάδα και δεν διαμορφώνει αποτελέσματα η διαιτησία, όταν η ομάδα δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.  Επιμένουμε πως ο χρόνος θα είναι γιατρός για την ομάδα η οποία θα βρει τα πατήματά της, αν δεν βάλουν τρικλοποδιά στον κ. Τοκπασίδη κι αν θα πάψουν να λαλούν πολλά κοκόρια. 
Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ακούσαμε σε δηλώσεις του προπονητή πως οι ποδοσφαιριστές του, τώρα μαθαίνουν την Α΄ Κατηγορία!!!!