Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΚΟΣΚΙΝΑ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 1 - 1

Τα ΚΟΣΚΙΝΑ προηγήθηκαν αλλά τελικά ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ πέτυχε λίγο πριν την λήξη  το γκολ της ισοφάρισης και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους και αυτό είναι σημαντικό αφού πρόσθεσαν έναν ακόμη βαθμό και απέχουν 7 βαθμούς από τις ομάδες που είναι σε θέση υποβιβασμού.
Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και δύσκολα θα τον κερδίσουν οι ομάδες σε οποιαδήποτε έδρα.
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ έχουν ένα αίσθημα αδικημένου το οποίο και θα πρέπει.....
να αποβάλουν το γρηγορότερο δυνατόν.
Η πίεση σ΄ αυτή την ομάδα είναι απίστευτη, από πολλές πλευρές, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί κάποιες αντιδράσεις. Να το γράψουμε απλά και λαϊκά. Τσιμπάνε εύκολα οι άνθρωποι των ΚΟΣΚΙΝΩΝ και είναι η τελευταία φορά που τους το γράφουμε.
Ας κάνουν μια στροφή στο όλο θέμα κι ας αντιμετωπίσουν ψύχραιμα και διαφορετικά τα πάντα.
Οι διοικούντες την ομάδα και ο προπονητής θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και στους διαιτητές και να κοιτάξουν την ομάδα τους. 
Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και έχουμε την άποψη πως θα συνεχίσει έτσι, αν σταματήσουν οι διαμαρτυρίες και τα παρατράγουδα.
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ έχουν 8 βαθμούς με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ έχουν πετύχει 6 γκολ και έχουν δεχθεί 5. Την επόμενη αγωνιστική  θα παίξουν και πάλι στην έδρα τους με αντίπαλο τον ΛΗΛΑ.
Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ έχει 6 βαθμούς με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ έχουν πετύχει 6 γκολ και έχουν δεχθεί επίσης 6. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.