Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

καλημέρα

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
Δεν μπορούμε να κλείσουμε αυτιά και μάτια στα όσα πραγματικά συμβαίνουν εδώ και μέρες και τα οποία μας αφορούν αφού ακόμη και οι δηλωμένοι εχθροί ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να μας βάλουν στο περιθώριο. Εμείς δεν θα ενώσουμε με κανέναν τις δυνάμεις μας.
Μπορούμε και μόνοι μας να τους αντιμετωπίσουμε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν θα ψάξουμε για συμμάχους, γιατί κανείς δεν έχει υποχρέωση να μας βοηθήσει, αφού όλοι ξέρουν πως τα γεγονότα και τα ....
στοιχεία έχουν διασύρει αυτούς που έχουν ρόλους γλάστρας, αφού τον όποιον ρόλο είχαν τον έχουν χάσει στον αγωνιστικό στίβο.
Αυτοί που τώρα προσπαθούν να βάλουν πλάτη για να τους βοηθήσουν, ξέρουν καλά πως δεν μασάμε. Επικοινωνιακά το μόνο που δεν έχουν κάνει ακόμη είναι το να ρίξουν δίμετρες στην πιάτσα, μήπως και κάποιος τσιμπήσει!!!!!
Σύντομα τους ετοιμάζουμε και μια εκπληξούλα, για να καταλάβουν πως αν θέλουμε μπορούμε άνετα με μια μικρή ακύρωση μιας απόφασής μας, να τους κάνουμε να τρέχουν.
Ο τυπάκος που προσπαθεί "να μας κερδίσει" έχασε το μέτρημα, αφού τα χαστούκια που έχει φάει τελειωμό δεν έχουν!!!!
Εμείς δεν φτάσαμε στην χυδαιότητα, γιατί δεν την χρειαζόμαστε.
Με στοιχεία μιλήσαμε και αποδείξαμε ποιοι είναι αυτοί που για προσωπικούς λόγους και για τα συμφέροντά τους, πάτησαν ακόμη και πάνω σε ανθρώπους που έδιναν μάχη για την ζωή.
Αυτοί που τους έδωσαν χέρι βοήθειας, είναι αυτοί που έβγαζαν σπυράκια πριν λίγο καιρό.
Λοιπόν για να μην κουράζουμε με το θέμα, θα γράψουμε πως εμάς μας αρέσει η εικόνα με γλάστρες.
Το ότι κάποιος είναι γλάστρα για να μην φτάσει να είναι τίποτα, δεν μας ενοχλεί..
Αυτό που μας ενοχλεί πως κάποια φυτά βρήκαν πολύ κοπριά στις γλάστρες και περνάνε όμορφα!!!!