Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Στο περιθώριο

Τα περί αχαριστίας και αγνωμοσύνης τα ξεπερνάμε γιατί εμείς δεν έχουμε μάθει να τα θέλουμε όλα δικά μας και δεν θα απαιτήσουμε ποτέ από κανέναν, να θυμηθεί τι έχουμε κάνει γι΄ αυτόν. Το κάναμε γιατί το γουστάραμε και δεν θα το διαφημίσουμε.
Πάει πολύ όμως να μιλάνε κάποιοι και να λένε πως μας έβαλαν στο περιθώριο.
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Το apopsignomi είναι και θα είναι εδώ και καθημερινά θα έχει την δικαίωση στα όσα γράφει. Στην ενημέρωση δεν μετράνε τα θέλω, αλλά το αν αυτό που γράφεις βγει αληθινό. Εμείς όσα γράψαμε εδώ και τα όσα ....
λέγαμε στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 βγήκαν αληθινά. 
Για τις κωλοτούμπες καμία συζήτηση. Ας ψάξουν αλλού.
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία ν'΄αποδείξουμε τίποτα, γιατί το έχουμε αποδείξει άπειρες φορές πως ακολουθούμε την δική μας τακτική και δεν την αλλάζουμε, ανάλογα με την φορά του ανέμου.
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως εμείς δεν θα πανηγυρίσουμε, επειδή κάποιοι μπήκαν πραγματικά στο περιθώριο. Ευχόμαστε να επανέλθουν σύντομα, με οποιονδήποτε τρόπο.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, στην ενημέρωση υπάρχουν κανόνες και όλοι πρέπει να τους υπηρετούν.
Η ενημέρωση δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά θέλω κανενός. Όταν γράφεις η λες κάτι πρέπει να μπορείς και να το υποστηρίζεις.
Όσοι από τους πρώην συνεργάτες μου μπορούν να πούνε πως πήγα κάπου και τους κατηγόρησα για κάτι, να το πούνε δημόσια και να τους ζητήσω και συγνώμη. Εγώ τους απέδειξα τα πάντα και το ξέρουν.  Την καλημέρα μου.