Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα μίστερ!!!!!

Όταν έχουμε την δυνατότητα να αντιδράσουμε και να μιλάμε με ονόματα, θα πρέπει να το κάνουμε και θα πρέπει να το κάνουμε προς κάθε κατεύθυνση, μίστερ Μανώλη.
Ο κ. Κορώνης δεν κάνει τον κρυφορουφιάνο. Πάει στα γήπεδα και λέει διάφορα προς τους ανθρώπους της ενημέρωσης, της ΕΠΣΕ κλπ.
Τους απειλεί με επιθεωρήσεις, αστυνομίες, εφορίες, ΙΚΑ κλπ.
Δεν τα κάνει κρυφά όλα αυτά. Φανερά τα κάνει. Φανερά λοιπόν θα πρέπει να παίρνει απαντήσεις και προφανώς το θέλει και ο ίδιος.
Όταν λοιπόν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, θα πρέπει....
να πάρουμε όλοι θέση και να μην λέμε διάφορα για τον κύριο Κορώνη στα ποδοσφαιρικά στέκια.
Μίστερ Μανώλη, δεν πρέπει να περιμένεις να φωτογραφίσει το δικό σου παιδί για να αντιδράσεις.
Ο κύριος Κορώνης θα πρέπει να ξέρει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι την μισή.
Ο κύριος Κορώνης θα πρέπει να ξέρει πως δεν τον έδιωξε κανείς από τα γήπεδα. Ο ίδιος ήθελε να φύγουν οι άλλοι για να μείνει μόνος του.
Επειδή μιλάει για νομιμότητα, επαγγελματίες κλπ, θα πρέπει να μας πει, αν ο ίδιος με όσους έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα έχει και τα αντίστοιχα συμφωνητικά και παραστατικά.
Αγαπητέ κύριε Κορώνη, εμείς σας θέλουμε στα γήπεδα και ειλικρινά το γράφουμε.
Σας θέλουμε για να υπάρχει ανταγωνισμός. Αν όμως πάτε στα γήπεδα για να κυνηγάτε τους άλλους, σίγουρα αυτό δεν σας τιμά.
Μίστερ Μανώλη, να ξέρεις (και το ξέρεις), πως εγώ δεν καταγγέλλω κανέναν και φυσικά δεν θέλω να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα. Εμένα δεν μπορεί να μου υποδείξει κανείς με ποιον θα συνεργάζομαι και με ποιους θα μιλάω.  Την καλημέρα μου και τις ευχές μου.