Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ

Τελικά κάποιοι είναι πραγματικά για γέλια.
Ας μας ξεκαθαρίσουν τι θέλουν γιατί στο τέλος θα μας αναγκάσουμε να παραδεχθούν πως έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους.
Προσπαθούν να προστατέψουν την ομάδα των ΚΟΣΚΙΝΩΝ από εμάς!!!!
Κύριοι εμείς ρουφιάνοι δεν θα γίνουμε ποτέ, ούτε θα λέμε άλλα την μια μέρα και άλλα την άλλη.
Δεν θα κρίνουμε μια ομάδα από το αν έχει δίπλωμα ή όχι ο προπονητής της ή αν έχει πολλά, λίγα ή καθόλου χρήματα.
Ξέρουμε πολλούς προπονητές με διπλώματα οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν όπως θα ήθελαν την δουλειά τους και κάνουν ότι τους λένε οι παράγοντες και πολλούς οι....
οποίοι είναι επαγγελματίες μόνο στα χαρτιά.
Λοιπόν τα ΚΟΣΚΙΝΑ μέχρι σήμερα και από την αρχή του 2017 τα πάνε μια χαρά και μάλιστα κατέκτησαν το πρωτάθλημα και ανέβηκαν στην Α΄ Κατηγορία, πέρασαν με νίκες στο Κύπελλο, κατέκτησαν  το κύπελλο στο τουρνουά του Αυλωναρίου με αντιπάλους το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και στο πρωτάθλημα τα πάνε μια χαρά, αφού σε δύο αγώνες δεν έχασαν από την ΑΡΤΑΚΗ και κέρδισαν μέσα στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ.
Κάποια στιγμή θα χάσουν και τα ΚΟΣΚΙΝΑ και θα έχουν την ευκαιρία αυτοί οι τύποι να πάνε να παρηγορήσουν τον προπονητή ή τον πρόεδρο της ομάδας.
Εμείς αυτιά δεν τους χαϊδεύουμε. Καθημερινά θα τους λέμε πως θα πρέπει να είναι προσγειωμένοι και να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Πως θα πρέπει να φροντίσουν να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους γιατί σχεδόν όλες οι ομάδες, κάπου εκεί στα Χριστούγεννα αρχίζουν να χορεύουν στο ρυθμό των προβλημάτων.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Όταν κάποιος μας ρωτάει κάτι, του απαντάμε.
Ρίξτε όση λάσπη θέλετε, αλλά εμείς δεν θ΄ αλλάξουμε και δεν επιδιώκουμε να πείσουμε κανέναν.