Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε τον αγώνα με την ΤΡΙΓΛΙΑ εκτός έδρας και συνεχίζει το μία κρύο ντουζ και μία ζεστό, στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ στο διοικητικό παραμένει και συνεχίζει στον πάγο, αφού τρέμουν την Γενική Συνέλευση και τον κόσμο!!!!
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ δεν έχει διοικητικά προβλήματα, αλλά αγωνιστικά κλωτσάει ευκαιρίες και δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα συνεχίσει έτσι.
- Στην Α΄ Κατηγορία πέφτουν οι φάπες κάθε Σαββατοκύριακο και θα συνεχίσουν να πέφτουν .
ΑΡΤΑΚΗ και ΗΡΑΚΛΗΣ, σε 3 αγώνες έχουν απώλειες βαθμών....
από αντιπάλους που πίστευαν πως θα κέρδιζαν. Ο ΛΗΛΑΣ για ένα ημίχρονο καρδιοχτύπησε αλλά μετά πέτυχε αυτό που ήθελε, ενώ η ΕΡΕΤΡΙΑ δέχθηκε πρώτη γκολ και θύμωσε γιατί ήταν το πρώτο που δέχθηκε στο πρωτάθλημα και "χτύπησε" 6 φορές την ΑΙΔΗΨΟ. Τα ΚΟΣΚΙΝΑ έχαναν από την ΑΕΚ αλλά κέρδισαν τελικά και ο προπονητής τους προσπαθεί να πείσει πως η ομάδα του ήρθε για να μείνει στην κατηγορία. γιατί άραγε; Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πέτυχε γκολ στο πρώτο λεπτό και το ΑΥΛΩΝΑΡΙ δεν βρήκε δίχτυα, οπότε τους 3 βαθμούς τους πήραν οι γηπεδούχοι. Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ είπε όχι στον ΟΛΥΜΠΟ και του έκοψε την φόρα.
- Να στείλουμε την καλημέρα μας και στον κ. Ελευθεριάδη και να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και σήμερα - αύριο να περάσει την πόρτα του νοσοκομείου και να βρεθεί στο σπίτι του.