Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Φαβορί για το πρωτάθλημα και ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού και αυτό το γνωρίζουν όλοι.
Από την ώρα που ανέλαβε την ομάδα ο κ. Ελευθεριάδης η εικόνα της ομάδας άλλαξε.
Ο ΛΗΛΑΣ ενισχύθηκε σημαντικά με έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και το σημαντικότερο όλων είναι πως ο κ. Ελευθεριάδης έφερε στην ομάδα έναν έμπειρο και "πρωταθλητή" προπονητή, ο οποίος είχε χρόνια να δουλέψει στον ΛΗΛΑ. Αυτός είναι ο κ. Γιώργος Λάμπρου ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού τ΄ αποτελέσματα .....
της δουλειάς του, μιλάνε περισσότερο και τα λένε όλα.
Η ομάδα του Βασιλικού είχε την ατυχία να μην έχει το γήπεδό της στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά αυτό το θέμα τελειώνει και ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα δώσει το γήπεδο.
Στις 3 πρώτες αγωνιστικές ο ΛΗΛΑΣ έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία.
Ο ΛΗΛΑΣ με την επιστροφή του στο γήπεδο, θα επιδιώξει να κάνει τα πάντα ώστε να πεισθεί ο κόσμος και να επιστρέψει κι αυτός στο γήπεδο.
Δύσκολο αυτό το εγχείρημα, αφού σ΄ αυτό το επίπεδο ο ΛΗΛΑΣ δεν έχει ολοκληρώσει κάποια πράγματα, ώστε ο κόσμος να πεισθεί.
Οι φίλοι του ΛΗΛΑ δεν θα βάλουν πλάτη, για να συνεχίσει ο ΛΗΛΑΣ να είναι μαγαζάκι ώστε κάποιοι να καμουφλάρουν το δικό τους τίποτα.
Ο κ. Ελευθεριάδης αν συνεχίσει για τους δικούς του λόγους να καλύπτει πρόσωπα και καταστάσεις, θα εισπράξει την αδιαφορία του κόσμου και θα χάσει τον στόχο τον οποίο έβαλε η ομάδα.
Ο ΛΗΛΑΣ είναι η ομάδα με πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές και ίσως η ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ.
Υπομονή λοιπόν και ευχόμαστε να μην μας πούνε το "στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα".