Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τίποτα δεν είναι έκπληξη στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή θα έχουμε αποτελέσματα που θα φαντάζουν εκπλήξεις, αλλά δεν θα είναι γιατί θα μας γίνουν αγαπημένη συνήθεια.
- Σταθερή η ΕΡΕΤΡΙΑ στην 1η θέση της βαθμολογίας, αλλά όχι σταθερή στην απόδοση στον αγωνιστικό χώρο. Θα σκοντάψει και σύντομα μάλιστα αν συνεχίσει έτσι. Την Τετάρτη θα υποδεχθεί για το κύπελλο τον ΗΡΑΚΛΗ και το Σάββατο τον ΟΛΥΜΠΟ για το .....
πρωτάθλημα
- Σταθερός στα εκτός έδρας ο ΛΗΛΑΣ αφού έχει 3 ισοπαλίες σε 3 εκτός έδρας. Σήμερα ήταν τυχερός στο πρώτο ημίχρονο, αφού θα μπορούσε να είχε δεχθεί και άλλο γκολ και να γίνει έτσι το 3 - 0 και να γίνει το πρόβλημα μεγαλύτερο. Την άποψή μας την έχουμε γράψει. Πίτα με αγκάθια δεν έκανε κανείς κύριε Ελευθεριάδη και πιστεύουμε πως κάποια στιγμή θα το καταλάβετε, εκτός κι αν η απογοήτευση σας οδηγήσει σε άλλη απόφαση.
- Με δηλώσεις το προσπαθεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνά πως την Τετάρτη παίζουν κύπελλο στην ΕΡΕΤΡΙΑ και την Κυριακή θα υποδεχθούν τα ΚΟΣΚΙΝΑ για το πρωτάθλημα.
Στα Ψαχνά θα πρέπει να δουν διαφορετικά κάποια πράγματα γιατί έτσι μόνο θα μπορέσουν να βάλουν βάσεις για το αύριο.
- Το πάθος κρατάει ψηλά τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ και η φιλοσοφία του προπονητή τους κυρίου Γιώργου Κρόκου ο οποίος θέλει η ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να είναι πάντα σε εγρήγορση. Αν η ομάδα συνεχίσει μ΄ αυτόν τον ρυθμό τότε στο τέλος του Α΄ γύρου θα είναι κοντά στην κορυφή και όλοι θα μιλούν για την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος.

....σε λίγο περισσότερα