Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Η συνέχεια της καλημέρας

Καλώς ή κακώς έβλεπα κάτι στην ομάδα της Ερέτριας το οποίο δεν μου άρεσε και το έγραψα.
Δεν έχω μάθει να είμαι χειροκροτητής ούτε να κάνω θεούς ποδοσφαιριστές.
Εκτιμώ τους πάντες, αλλά δεν θα κρύψω ποτέ κάτω από το χαλάκι τις απόψεις μου, μόνο και....
μόνο για να τα έχω καλά με όλους.
Χθες η άποψή μου δικαιώθηκε, αλλά κι αυτό δεν θα το παραδεχτούν ούτε οι του ΛΗΛΑ, ούτε οι της Ερέτριας. Το γιατί επίσης είναι πολύ απλό. Γιατί δεν τους αφήνει ο εγωισμός τους!!!!
Οι ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ μπήκαν στο γήπεδο διαβασμένοι και καλά στημένοι από τον προπονητή τους κύριο Λάμπρου και κέρδισαν δίκαια.
Οι ποδοσφαιριστές της Ερέτριας δεν μπήκαν ούτε για μια στιγμή στο γήπεδο και δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτά που τους είχε ζητήσει ο προπονητής τους κύριος Βαλκάνος.
Ο αγώνας τελείωσε και ζήσαν οι ΜΕΝ καλά και οι ΔΕ καλύτερα.
Χαμένος ήμουν πάλι εγώ, αφού οι του ΛΗΛΑ, αυτοί που μέχρι χθες μουρμούριζαν για τον Λάμπρου και τον Ελευθεριάδη μοίραζαν απλόχερα φιλάκια κι αγκαλιές και ξέχασαν τα πάντα και οι της ΕΡΕΤΡΙΑΣ μας έβλεπαν κάπως, αφού προφανώς διαπίστωσαν πως οι θεοί και οι ημίθεοι δεν παίζουν μπάλα.
Κύριοι, εγώ θα συνεχίσω να γράφω την άποψή μου, έστω κι αν μείνω μόνος μου.
Στο κάτω κάτω της γραφής, ο χώρος ανάμεσα από τους δύο πάγκους ήταν γεμάτος από δημοσιογράφους/φωτογράφους. Στο γήπεδο της Χαλκίδας και του Αλιβερίου όπου αγωνιζόταν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ δεν ήταν ούτε το 1/3 αυτών που ήταν στην Ερέτρια.
Δεν θα συνεχίσω το θέμα, γιατί χθες είδα στο γήπεδο ανθρώπους οι οποίοι σίγουρα θα ήταν με τον νικητή, όποιος κι αν ήταν αυτός. Αυτοί καταλαβαίνουν αυτά που γράφω κι ας πάψουν να κρύβονται.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το παραμύθι μας τελειώνει εδώ.
Ο αγώνας ΕΡΕΤΡΙΑ - ΛΗΛΑΣ ανήκει στο χθες. Ο χθεσινός αγώνας είχαμε γράψει πως δεν θα έβγαζε πρωταθλητή, ούτε θα οδηγούσε στο τέλος κάποια από τις δύο ομάδες.
Ήταν για το γόητρο των δύο ομάδων.
Οι ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ απέδειξαν πως δεν ήταν τελειωμένοι, όπως κάποιοι έλεγαν και οι ποδοσφαιριστές της ΕΡΕΤΡΙΑΣ απέδειξαν πως δεν είναι ούτε καν ημίθεοι.
Το αύριο θα κριθεί από την διαχείριση που θα κάνει η κάθε ομάδα.
Στο ΛΗΛΑ θα πρέπει ΟΛΟΙ να σταματήσουν να είναι προπονητές και να κρίνουν τον προπονητή για το ποιους βάζει στην 11άδα και στην ΕΡΕΤΡΙΑ να σταματήσουν να λειτουργούν οι ποδοσφαιριστές με το ΕΓΩ και οι παράγοντες με τους καλοθελητές.
Την καλημέρα μας