Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα

Απίστευτη μέρα η χθεσινή.
Αυτό το Σάββατο θα μου μείνει αξέχαστο.
Από την ώρα που βρέθηκα στο γήπεδο της Ερέτριας, έσφιξε το στομάχι μου.
Από την μία η ομάδα της Ερέτριας και από την άλλη η ομάδα του ΛΗΛΑ.
Όποιο κι αν θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα εγώ θα είχα χάσει!!!
Ναι αυτή είναι η αλήθεια και ο λόγος πολύ απλός.
Πριν από περίπου 1 χρόνο κάποιοι άνθρωποι που ξαφνικά ...
.αγάπησαν τον ΛΗΛΑ, πέρασαν το σύνθημα ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΛΗΛΑΣ.
Εγώ δεν ήμουν ΛΗΛΑΣ. Ήμουν ο κακός. ήμουν αυτός που ήθελε το κακό του ΛΗΛΑ και το Βασιλικό χωρισμένο στους ΜΕΝ και τους ΔΕ. Το αποτέλεσμα γνωστό. Ο ΛΗΛΑΣ στα πρόθυρα της διάλυσης και βρέθηκε η λύση Ελευθεριάδη. Μαζί με τον κ. Ελευθεριάδη, ήρθε στο Βασιλικό ο προπονητής κ. Γιώργος Λάμπρου.
Εξακολουθούσα να μην είμαι ΛΗΛΑΣ σύμφωνα με την άποψη κάποιων τετραέξυπνων. Κατηγορήθηκα πως ήθελα να χάνει ο ΛΗΛΑΣ για να πάρει το πρωτάθλημα η ΕΡΕΤΡΙΑ. 
Εγώ κατηγορήθηκα, αλλά άλλοι απέτυχαν παταγωδώς και έστειλαν στα αζήτητα την ομάδα και πάλι καλά που βρέθηκε ο κ. Ελευθεριάδης και ανέλαβε να την οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια.
Εγώ κατηγορήθηκα, αλλά άλλοι ήταν αυτοί που για πρεστίζ και οικονομικούς λόγους προσπαθούσαν να γαντζωθούν σε καρέκλες. Δημόσια πήραμε θέση και όχι ρουφιανίστικα.
Εγώ το έχω δηλώσει και δεν μ΄ ενδιαφέρει καμία θέση. Είμαι ΛΗΛΑΣ, αφού ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου στο Βασιλικό. Δεν θα γίνω όμως ποτέ ο ΛΗΛΑΣ του τάδε ή της κάθε παρέας. Θα είμαι ο ΛΗΛΑΣ του Βασιλικού και μόνο. 
Παρακολούθησα όλους τους αγώνες της ΕΡΕΤΡΙΑΣ, μέχρι τον αγώνα με την ΚΑΣΤΕΛΛΑ μέσα από τον αγωνιστικό χώρο σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.
Χθες Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ήμουν στην κερκίδα του γηπέδου της Ερέτριας και όχι στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν απόφασή μου, γιατί κάποιοι στην Ερέτρια δεν έχουν μάθει να σέβονται την άποψη του άλλου κι επειδή έχουν μάθει να λες τα καλά γι΄ αυτούς, αλλά όχι τα λάθη τους!!!
Δεν έχουν καταλάβει πως εγώ δεν είμαι υπάλληλος κανενός και πως θα εκφράζω πάντα ελεύθερα την άποψή μου. Φαίνεται πως αυτοί οι κάποιοι χρησιμοποίησαν το "γνωστό καλάμι" και απολάμβαναν το ταξίδι τους........
...σε λίγο η συνέχεια.