Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Φίλες και φίλοι ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού συνεχίζει διοικητικά αφού χθες προχώρησαν σε εκλογές και μεταξύ συγγενών και φίλων εκλέχθηκε όπως εκλέχθηκε διοικητικό συμβούλιο.
Ευχόμαστε αυτή η παρωδία των τελευταίων ημερών να μην κοστίσει αγωνιστικά και βαθμολογικά την ομάδα. Ευχόμαστε ο ΛΗΛΑΣ να βρει τον τρόπο ώστε να προστατευτεί από την όρεξη που σίγουρα άνοιξαν κάποιοι στις αντίπαλες ομάδες.
Δεν θα μπούμε αυτή την στιγμή σε λεπτομέρειες, γιατί δεν ....
θέλουμε να αποδείξουμε τίποτα περισσότερο από αυτά που αποδείξαμε τις τελευταίες μέρες.
Είναι δεδομένο πλέον και αποδείχθηκε χθες το ποια παρέα, θα διοικήσει τον ΛΗΛΑ στην συνέχεια.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φαίνεται πως κάποιοι δεν κατάλαβαν το πως έπρεπε να προστατέψουν την ομάδα και ήταν μέσα στην τρελή χαρά τους γιατί ψήφισαν 36 άτομα!!!!!
Ξέχασαν πως ακόμη και στις προηγούμενες εκλογές που είχαμε τα γνωστά στρατόπεδα, είχαν ψηφίσει και κάποιοι παραπάνω.
Πάντως ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής επέτρεψε να ψηφίσουν αλλά να είναι και υποψήφιοι και κάποιοι να εκλεγούν στο ΔΣ αλλά και στην εξελεγκτική επιτροπή και μάλιστα δεν έκρυψε την χαρά του και το θάρρος του, αφού κάποια στιγμή είπε: "Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια".
Κύριε πρόεδρε, τα συγχαρητήριά μας και ευχόμαστε αυτά που θα κερδίζει στον αγωνιστικό χώρο ο ΛΗΛΑΣ να μην το χάνει στα χαρτιά εξ αιτίας αυτών που ψήφισαν και αυτών που ήταν υποψήφιοι και εκλέχθηκαν, ενώ είχαν θέμα.
Την καλημέρα μας και να σας θυμίσουμε πως στην αίθουσα ήταν και πρώην μέλη του ΔΣ τα οποία για το καλό της ομάδας είχαν παραιτηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, γιατί είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.