Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Γράψαμε για τον ΛΗΛΑ και απευθυνθήκαμε ονομαστικά σε 2-3 ποδοσφαιριστές και δεχθήκαμε τηλεφωνήματα και σχόλια αρκετά θετικά. Ένας μάλιστα προπονητής ομάδας της Α΄ κατηγορίας μας είπε: "Αυτό το κομμάτι που γράψατε, είναι η κατάκτηση του μισού πρωταθλήματος για τον ΛΗΛΑ. Η ψυχολογία και το πάθος των ποδοσφαιριστών θα ανέβουν στα ύψη και θα τα δώσουν όλα, έστω κι αν μείνουν 11".
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τα σχόλια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε κάτι.
Εμείς δεν σχολιάσαμε ποτέ μα ποτέ αρνητικά τους ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ. Όλα αυτά τα χρόνια το θέμα μας είναι οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ και ιδιαίτερα αυτοί ....οι οποίοι χρησιμοποιούν την ομάδα.
Όλα αυτά τα χρόνια γράφουμε και ξαναγράφουμε πως ο ΛΗΛΑΣ  πρέπει να οργανωθεί και να διοικηθεί σωστά. Δυστυχώς αυτό δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Οι λόγοι είναι γνωστοί και δεν θα τους επαναλάβουμε.
Δεν μας ενδιαφέρει το σήμερα για τον ΛΗΛΑ. Μας ενδιαφέρει το αύριο.
Δεν θα κατηγορήσει κανείς κανέναν και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές αν η ομάδα δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, Δεν πρέπει να είναι αυτός ο στόχος. Αν έρθει έχει καλώς.
Ο ΛΗΛΑΣ πρέπει να οργανωθεί, να έχει ποδοσφαιρική υγεία και να έχει ένα πλάνο 3ετίας και γιατί όχι 5ετίας. Ο ΛΗΛΑΣ δεν πάσχει από χρήματα. Φτωχό και μίζερο τον θέλουν αυτοί οι οποίοι θέλουν να τον ελέγχουν χωρίς να ματώνουν οικονομικά.
Με σωστή οργάνωση, με πλάνο και με ισχυρή διοίκηση, ο ΛΗΛΑΣ μπορεί να έχει κάθε χρόνο στο ταμείο του, τα χρήματα που πρέπει όχι για το τοπικό πρωτάθλημα, αλλά και γι την Γ΄ Εθνική.
Εμείς αυτό πιστεύουμε, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν θέλησε έστω να το συζητήσουμε, για έναν και μόνο λόγο. Τρέμουν στην ιδέα και μόνο, να περάσει ο ΛΗΛΑΣ στα χέρια ΟΛΩΝ και όχι μιας παρέας και η οποία δεν είναι ποτέ η ίδια.