Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Καλησπέρα κύριε Ελευθεριάδη

Πιστεύαμε πως ο πρόεδρος του ΛΗΛΑ Βασιλικού κύριος Γιάννης Ελευθεριάδης, θα είχε καταλάβει κάποια πράγματα και πως θα σταματούσε τις μη σωστές διαδικασίες για το καλό του ΛΗΛΑ.
Ίσως να μην τα λέμε καλά εμείς και γι΄ αυτό δεν τα κατάλαβε.
Τα μέλη του ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ δεν είναι οι 15 που ήταν την Παρασκευή στο δημαρχείο, αλλά πολύ περισσότερα. Τηλεφωνικά ειδοποιήθηκαν αυτά τα άτομα και κανένα από τα μέλη που υπάρχουν στο βιβλίο μελών.
Για όσους δεν γνωρίζουν, Γενική Συνέλευση με θέμα ....
εκλογές δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη και με τρόπο βιαστικό και φυσικά είναι φανερό πως κάτι θέλουμε να κρύψουμε ή κάτι να επιβάλλουμε χωρίς αυτό να συζητηθεί.
Πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη, αυτό που πάει να γίνει πρέπει να το σταματήσετε, ακόμη κι αν το είχατε αποφασίσει εσείς.
Αν αυτή η διοίκηση ή κάποια από τα μέλη της θέλουν να παραιτηθούν, ας το κάνουν και μέσα από σωστή  διαδικασία, ας πάει η ομάδα σε Γενική Συνέλευση και στην συνέχεια σε εκλογές.
Επειδή κάποιοι κύριοι κυκλοφόρησαν στο Βασιλικό πως μέλος της διοίκησης πληρωνόταν από εσάς για να ασκεί τα καθήκοντά του, σας παρακαλούμε απόψε να το διευκρινίσετε, γιατί είναι άλλο να πει κάποιος πως δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και άλλο πως πληρωνόταν.
Κι εμείς ακούμε για άλλα μέλη πως τρέχουν γιατί παίρνουν ποσοστά, αλλά δεν βγήκαμε να τους συκοφαντήσουμε. Καλά κάνουν αν αυτή είναι η συμφωνία τους.
Πρόεδρε, η διαδικασία πρέπει να σταματήσει εδώ, αφού δεν είναι σωστή. 
Θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση, ώστε σε μηνιαία βάση όποιος μπορεί να τρέχει ώστε να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα.
Αυτή η διοίκηση ανέλαβε την υποχρέωση να τρέξει τα θέματα της ομάδας και αυτό πρέπει να κάνει.
Αν ψάχνει τρόπο να φύγει, δεν επέλεξε τον κατάλληλο.
Αγαπητέ πρόεδρε, στον ΛΗΛΑ κανείς δεν θα μπορέσει να δώσει σε άλλον δαχτυλίδι και κανείς δεν θα μπει στην διοίκηση από την πίσω πόρτα.
Κύριε Ελευθεριάδη, δεν θέλουμε να φύγετε από τον ΛΗΛΑ, αλλά δεν θέλουμε και να βάλετε την ταφόπλακα στην ομάδα με τις λάθος επιλογές προσώπων.
Εμείς κρυφτούλι δεν παίζουμε. Σας στηρίζουμε φανερά και το ξέρετε.
Στηρίζουμε όμως περισσότερο και πρώτα τον ΛΗΛΑ.
Η ομάδα διοικητικά και οργανωτικά ήταν και είναι σε λάθος δρόμο.
Αν κι εσείς το θέλετε, τότε θα σταματήσετε την διαδικασία.
Αν αυτό δεν γίνει, τότε λυπούμαστε, αλλά θα επαναληφθεί αυτό που είχε συμβεί πριν αναλάβετε τον ΛΗΛΑ, όταν και πάλι επιχειρήθηκε κάποιοι να ελέγχουν ως παρέα την ομάδα.