Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Η απάντησή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχουμε μάθει να κάνουμε υπομονή και να κρατάμε την ψυχραιμία μας και φυσικά να μην απαντάμε σε προκλήσεις δήθεν παραγόντων του ποδοσφαίρου.
Απαντάμε με τον δικό τους τρόπο στον κύριο ο οποίος περιφέρει τον εαυτό του στο Βασιλικό και δηλώνει υπερήφανος, επειδή κατάφερε να φέρει μπροστά σε κίνδυνο, ακόμη και υποβιβασμού τον ΛΗΛΑ Βασιλικού με τις απερισκεψίες του και επειδή του το επέβαλλαν αυτοί που θέλουν να παριστάνουν τους παράγοντες και οι οποίοι για κάποιους λόγους....
απαίτησαν ν΄ απομακρυνθούν από την διοίκηση οι κύριοι Γκάβαλης και Πασσάς όχι με καθαρό τρόπο, αλλά με τις μη νόμιμες διαδικασίες.
Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το να υπερασπιστούμε τους δύο κυρίους, αλλά είναι περισσότερο ΛΗΛΑΣ από πολλούς άλλους.
Δεν μ΄ ενδιαφέρει η στάση του κυρίου Ελευθεριάδη, ούτε η στάση του κυρίου Αλεξάκη όλο αυτό το διάστημα. 
Δεν μας ενδιαφέρει η στάση όσων συμμετείχαν στις διαδικασίες.
Απευθυνόμαστε στα 3 μέλη της εφορευτικής επιτροπής τα οποία είχαν και την ευθύνη της εκλογικής διαδικασίας και τους λέμε:
Κύριε Ποδαρά, κύριε Κουτσαυλή και κυρία Έλένη Βαλκάνου οι ευθύνες σας είναι τεράστιες και αν ο ΛΗΛΑΣ υποστεί ζημιά εξ αιτίας της διαδικασίας που δεν ακολουθήσατε με βάση το καταστατικό, δεν θα φταίμε εμείς.
Κυκλοφορεί στην πιάτσα πως όλα έγιναν με σχέδιο και για συγκεκριμένο λόγο.
Μακάρι να μην έχουν βάση όλα αυτά και να είναι απλά φήμες.
Και οι 3 όμως μπορείτε να πάτε στην ΕΠΣΕ με τα βιβλία πρακτικών και μελών, με τους ψηφίσαντες, τους υποψηφίους και τους εκλεγμένους και την διαδικασία, από την ημερομηνία πρόσκλησης για Γενική Συνέλευση μέχρι και τις εκλογές και τότε θα διαπιστώσετε πως βάλατε τον ΛΗΛΑ σε περιπέτεια.
Σας ευχαριστούμε όλους και σας συγχαίρουμε γιατί σήμερα στην  "διοικητική οικογένεια" του ΛΗΛΑ δεν είναι οι κύριοι Γκάβαλης και Πασσάς, αλλά κάποιοι οι οποίοι αποκαλούσαν  κάποιους κλέφτες και σήμερα συνυπάρχουν!!!
Κύριοι ο ΛΗΛΑΣ δεν είναι ανέκδοτο.