Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Υπέροχο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο, αφού η ΠΑΟΚάρα είναι στην πρώτη θέση.
Ολυμπιακοί και ΑΕΚτζήδες έχουν ένα προβληματάκι με το θέμα, αλλά υπάρχει λύσει. Ας ρωτήσουν τον Αλαφούζο πως θα το ξεπεράσουν, αφού ο ίδιος ξεπερνάει τα χειρότερα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!!
- Στα τοπικά ο Δήμος Χαλκιδέων έχει σήμερα δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα πληροφορίες λένε πως θα συνεδριάσουν παρουσία των εμπόρων και παραγωγών λαϊκών αγορών οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν την μεταφορά της λαϊκής του Σαββάτου από....
την θέση που είναι σήμερα, στο Πάρκο Ελευθερίας. Θα κατασκηνώσουν λοιπόν στην αίθουσα και θα είναι πάνω από κάθε σύμβουλο, ο οποίος θα κληθεί να ψηφίσει!!!! Καλά ξεμπερδέματα δήμαρχε.
- Στα ποδοσφαιρικά, μεγάλη νίκη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ,αφού κέρδισε στην Κηφισιά και είναι στην 1η θέση και μάλιστα με διαφορά.
- ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ δεν αγωνίσθηκαν στα γήπεδα αφού ο όμιλος είχε ρεπό, αλλά στα γραφεία δίνουν την μάχη των μεταγραφών. Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φεύγουν ποδοσφαιριστές, ενώ στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ έχουμε τραυματισμούς ποδοσφαιριστών!!!!
- Στην Α΄ κατηγορία έχουμε μπροστά την ΕΡΕΤΡΙΑ αλλά έδειξε αδυναμίες με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, ενώ ο ΛΗΛΑΣ την ακολουθεί σταθερά, αφού κέρδισε και στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ. Αυτά για την κορυφή στην οποία είναι και η ΑΡΤΑΚΗ, αλλά λίγο μακριά και στην ουρά ένας χαμός, αφού κάποιοι κατάφεραν να είναι αρνητικοί και έτσι πολλές ομάδες έχουν τον φόβο του υποβιβασμού. Ψυχραιμία.