Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα κύριοι της ΑΕΚ Χαλκίδας

Μπορεί να θυμώσετε, αλλά δεν πειράζει. Θα γράψουμε την αλήθεια γιατί σταυρώσατε τον διαιτητή κύριο Παπαποστόλου και αυτό είναι άδικο.
Λοιπόν κύριοι ας τα πάρουμε με την σειρά. 
- Η ΑΕΚ Χαλκίδας κατέβηκε στο γήπεδο με μόλις 11 ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα που έδινε την μάχη της για την παραμονή, δεν είχε ούτε μία αλλαγή.
- Από το 60΄ ο Βαταμίδης ζητάει αλλαγή και ο κ. Ταυταρίδης του λέει πως δεν έχω άλλον ποδοσφαιριστή!!!!!
- Στο 69΄ κι ενώ η μπάλα πάει προς τα δίχτυα, ο Τριανταφύλλου κάνει....
χρέη τερματοφύλακα και παίρνει την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του ουσιαστικά με 9 αφού ο Βαταμίδης ήταν τραυματίας και απλά υπήρχε στο γήπεδο. Εκεί ο Κηρόπουλος εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 2 - 1.
- Στο 2 - 2 ο Κατσίκας έχασε μεγάλη ευκαιρία μόνος του απέναντι στον Κηρόπουλο, αφού έστειλε την μπάλα πολύ άουτ. Αλήθεια αν γινόταν εκεί το 3 - 2 υπέρ της ΑΕΚ θα έλεγε κανείς τίποτα εναντίον του κ. Παπαποστόλου;
- Αλήθεια πως είναι δυνατόν ο κ. Χνάρης να γράφει στο fb πως δεν έμεινε κανείς στην ΑΕΚ, από αυτούς που υποσχόταν πως θα είναι δίπλα στην ομάδα και ξαφνικά στο γήπεδο να βρίσκονται κάποιοι οι οποίοι μπουκάρουν στο γήπεδο με την λήξη του αγώνα και την πέφτουν στον Παπαποστόλου; Γιατί αυτά δεν τα λένε αυτοί που κατηγορούν τον διαιτητή;
- Όποιος θυμώσει μ΄ αυτά που γράφουμε να μας πει γιατί δεν θύμωσε με το ότι δεν ανέβηκαν πουθενά φωτογραφίες με τον πάγκο της ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, αλλά και από την μπούκα που έγινε με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.
- Δικαίωμα του καθενός είναι να ανεβάζει όποιες φωτογραφίες θέλει, αλλά να μην είναι κωλοτούμπας. Να μην έχει άλλη συμπεριφορά με την μία ομάδα και άλλα με την άλλη.  Όποιος πιστεύει πως κάτι απ΄ όλα αυτά είναι ψέμα ας τα απαντήσει.
- Κύριοι την ΑΕΚ Χαλκίδας δεν την διέσυρε ο κ. Παπαποστόλου και κανένας Παπαποστόλου. Όταν την άφησε για τελευταία φορά ο κ. Ελευθεριάδης είχε πει πως δεν τον βοηθούσε κανένας και απορούσε πως μαζεύτηκαν μετά ΟΛΟΙ αυτοί που μαζεύτηκαν και δήλωναν πως για την ΑΕΚ της καρδιάς τους, θα έκαναν τα πάντα. Χρειάσθηκε να περάσουν κάποιοι μήνες, για να βγει ο κ. Χνάρης και να δηλώσει πως τρέχει σχεδόν μόνος του!!!