Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Δεν ήταν έκπληξη η ήττα της Ερέτριας

Οι πολλοί μπορεί να λένε όσα θέλουν και δεν θα ζητήσουμε εξηγήσεις.
Οφείλουν όμως να θυμηθούν τι γράφαμε από τότε που άρχισε το πρωτάθλημα και μέχρι τα Χριστούγεννα.
Εμείς δεν μιλάμε μετά τα γεγονότα, αλλά πριν αυτά συμβούν.
Ο προπονητής της Ερέτριας, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και κάποιοι παράγοντες του ποδοσφαίρου στην Ερέτρια, ήξεραν πως η ομάδα αν δεν πρόσεχε σύντομα θα έχανε την διαφορά των 11 βαθμών που είχε. Δεν τα λέγαμε στα καφενεία, ούτε ψιθυριστά. τα γράφαμε ΟΛΑ και φυσικά όταν μας ρωτούσαν δίναμε και λεπτομέρειες.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ο ΛΗΛΑΣ είχε πολλά εσωτερικά προβλήματα και τα οποία δεν του επέτρεπαν να έχει ....
αυτοσυγκέντρωση. Αυτά άρχισε να τα λύνει, αλλά κάποια στιγμή κάποιοι θέλησαν να δημιουργήσουν άλλα τετελεσμένα στον ΛΗΛΑ.
Για την ΕΡΕΤΡΙΑ φταίνε πολλοί. Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές και κάποιοι αυλικοί παρασύρθηκαν από τις σειρήνες που μιλούσαν για τρένο, για το 12 στα 12 και πολλά άλλα και δεν θυμήθηκαν τα λόγια του Παπακωνσταντίνου σε εκδήλωση του ΛΗΛΑ, όταν είπε πως η ΕΠΣΕ τις απονομές για τα πρωταθλήματα τα δίνει την Άνοιξη και όχι τον Χειμώνα.
Τώρα φτάσαμε εκεί όπου είχαμε προβλέψει.
Όποια ομάδα αφήσει στην άκρη τον εγωισμό και τις ψευτομαγκιές, αυτή θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Η ήττα της Ερέτριας από την Σκεπαστή, μόνο έκπληξη δεν ήταν για μας. Όσοι μελετούν αυτά που γράφουμε θα περίμεναν ήττα της Ερέτριας και αυτή έτυχε να έρθει από την ΣΚΕΠΑΣΤΗ.
Αλήθεια γιατί για τους πολλούς δεν ήταν έκπληξη η ισοπαλία με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ;
Λοιπόν καμία ομάδα από τις δύο δεν είναι πλέον σίγουρη για τίποτα.
Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο οι άνθρωποι της κάθε ομάδας, θ΄ αφήσουν το ΕΓΩ και θ΄ αγκαλιάσουν το ΕΜΕΙΣ.