Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή σας εβδομάδα.
- Οι Έλληνες απάντησαν στους τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμένου, αλλά στου Μαξίμου κάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν, αφού έχουν προσκυνήσει τα ξένα συμφέροντα και θέλουν να υπογράψουν τα πάντα. Επικίνδυνη αυτή η πολιτική και μακάρι να δώσουν το δικαίωμα στον Ελληνικό λαό ν΄ αποφασίσει Δημοκρατικά στις κάλπες.
- Στην Γ΄ Εθνική και στον 7ο όμιλο, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάνει ότι....
μπορεί για να μπει σε περιπέτειες και ίσως να φτάσουμε στο σημείο να πρέπει να κερδίσει τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ στο Αλιβέρι!!!!
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ αν και πήγε με πίστη όπως διαβάσαμε να παίξει με τον ΔΙΑΓΟΡΑ, γύρισε όπως πήγε, δηλαδή χωρίς βαθμούς.
- Στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας κάποιοι κάνουν πλάκα και κάποιοι άλλοι λένε πως κάνουν υπομονή, αλλά κάποιος πρέπει να τους πει, πως εξαντλήθηκε η υπομονή αυτών που ματώνουν οικονομικά και δεν θ΄ αργήσουν να πάρουν πρωτοβουλίες, ώστε να σταματήσουν κάποιοι τις μαγκιές.
- Άκουσα ραδιοφωνατζή να λέει πως όταν η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να πάει να πάρει την ομάδα, αφού δώσει εγγυήσεις και δεν πήγε κανείς. Καλέ μας άνθρωπε, πόσο ακόμη θα προσπαθείς να λες πράγματα που δεν στέκουν; Από πότε στα ερασιτεχνικά σωματεία η διοίκηση μπορεί να δώσει σε άλλον την ομάδα; Όταν θα πάνε σε Γενική Συνέλευση να είσαι εκεί για να διαπιστώσεις πως έχεις μεσάνυχτα και να δεις αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ/
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το apopsignomi, δεν θα κρύψει τίποτα. Η αλήθεια θα γίνει γνωστή σε όλους, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους.