Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Καλημέρα και σε αυτούς που είδαν γκέλα ή απώλεια για την ΕΡΕΤΡΙΑ και δεν είδαν την δύναμη, το πάθος και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ την πρωτοπόρο ομάδα του....
πρωταθλήματος ΕΡΕΤΡΙΑ. 
Κύριοι καμία απώλεια δεν είχε η ΕΡΕΤΡΙΑ και καμιά γκέλα δεν έκανε. 
Πήγε στο πάρκο του λαού με το ΕΓΩ πολλών και το πλήρωσε. 
Όλα τ' άλλα είναι λόγια του αέρα. 
Η διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής, καλά θα κάνουν να επιβάλλουν την πειθαρχία στην ομάδα η οποία έχει πλούσιο ρόστερ, με καλούς ποδοσφαιριστές. 
Όσοι ήταν χθες στο γήπεδο, αν παρακολουθουσαν τον αγώνα θα διαπιστωσαν πως ποδοσφαιριστής της ομάδας ακολουθούσε το τραγούδι που λέει "ψηλά τα χέρια". 
Σε κάθε ενέργεια συμπαίκτη του και όταν η μπάλα δεν έφτανε σ' αυτόν, σήκωνε ψηλά τα χέρια του αγανακτισμενος και έλεγε διάφορα. Όταν ο ίδιος έπαιρνε την μπάλα και την έχανε, δεν έλεγε τίποτα και απλά έκανε μια στροφή και συνέχιζε. 
Γκέρσι, ποτέ δεν είχα κάτι εναντίον σου.
Ποτέ όμως δεν θα σου χαϊδέψω τ' αυτιά για να λες καλά λόγια για μένα. 
Γκέρσι παρτο αλλιώς τώρα.  Είσαι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά τίποτα δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου. Η Ερέτρια έφτασε εκεί που έφτασε γιατί ΟΛΑ τα παιδιά ματωσαν και έπαιζαν για την ομάδα και όχι ο καθένας για τον εαυτό του.
Γκέρσι τα λάθη των συμπαικτων σου θα τα δει ο προπονητής και όχι εσύ. Να ξέρεις φίλε πως στην Ερέτρια κανείς δεν θα είναι ευχαριστημένος αν εσύ βγεις πρώτος σκόρερ ή αν η ομάδα θα έχει την καλύτερη επίθεση, αλλά χάσει το πρωτάθλημα. 
Φίλε Γκέρσι, δεν έχω κάτι εναντίον σου. Απλά γράφω την άποψή μου και μπορείς να την γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η ΕΡΕΤΡΙΑ ούτε απώλειες είχε, ούτε γκέλα έκανε. 
Ένα μάθημα πήρε και θα δούμε αν το κατάλαβε. 
Φυσικά για το όλο θέμα έχει τεράστια ευθύνη ο πρόεδρος κύριος Κοντσιλιδης και ο προπονητής κύριος Βαλκάνος.