Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο κ. Κουλιάκης

Κυρίες και κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δημοσιευσαμε δύο έγγραφα τα οποία δείχνουν τα όσα συμβαίνουν εδώ και περίπου ένα χρόνο με την ομάδα. 
Σ' αυτά τα έγγραφα φαινόταν και το όνομα του κυρίου Κουλιάκη..... 

Το πως και το γιατί θα το μάθετε σύντομα. 
Θα μάθετε όμως και πολλά άλλα, αφού η ανευθυνοτητα κάποιων έχει χτυπήσει κόκκινο και έτσι όπως το πάνε, θα μπλεξουν πολλούς. 
Αναγνωστάκης, Τσαγκάρης και Κακαβάς αποφεύγουν να μιλήσουν, αν και είναι αυτοί οι οποίοι φροντισαν τα οικονομικά της ομάδας με περίεργους τρόπους. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες δεν τα έχουμε δει όλα.  Κάποιοι ψάχνουν τρόπους να παραιτηθουν και να μην πάνε σε Γενική Συνέλευση, γιατί εκεί θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις. 
Κανένας Κουλιάκης, κανένας επιχειρηματιας της Εύβοιας και κανένας φιλάθλος δεν φταίει. 
Φταίνε αυτοί που επέλεξαν τις σκοτεινές διαδρομές. 
Ας φροντίσουν λοιπόν κα τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές και προς τρίτους γιατί θ' αρχίσουν τα όργανα. 
Η ομάδα πρέπει μετά το Πάσχα ν' αρχίσει τον σχεδιασμό για το επόμενο πρωτάθλημα και φυσικά με νέα διοίκηση και καθαρούς στοχους.  
Κυρίες και κύριοι να ξέρετε πως η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι.
Από την 1η Ιανουαρίου 2017, μέχρι και την ώρα που θα αναλάβει η νέα διοίκηση, η ευθύνη ανήκει σε όλους όσους πέρασαν από το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και σε όσους πέρασαν και από οποια θέση.