Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΕΡΕΤΡΙΑ 1 - 1

 Όπως όλες οι ομάδες έτσι και το ΑΥΛΩΝΑΡΙ, θέλουν και καλά κάνουν, να κερδίζουν τον πρώτο.  Με τον δεύτερο, τον τρίτο κλπ, δεν έχει κανείς το τρέμουλο να πάρει νίκη. Έτσι δεν είναι;
Τον πρώτο πάλεψε να κερδίσει η ΑΡΤΑΚΗ, η ΣΚΕΠΑΣΤΗ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το ΑΥΛΩΝΑΡΙ και άλλες ομάδες και μπράβο τους. Με τους δεύτερους, τρίτους κλπ, δεν χάθηκε και τίποτα που έχασαν.
Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ στον χθεσινό αγώνα είχε πάθος για την νίκη, όχι γιατί ήθελε να βοηθήσει άλλη ομάδα, αλλά γιατί κάθε ομάδα πρέπει να παλεύει για την φανέλα της....
και όχι ν΄ ανοίγει "τα πόδια της" για να βοηθήσει άλλες ομάδες.
Δυνατός αγώνας, καθαρή διαιτησία, περίπου 250 φίλαθλοι στο γήπεδο, το οποίο πάντως δεν ήταν κατάμεστο όπως κάποιοι έγραψαν, εκτός κι αν δεν ξέρουμε τι γράφουμε ή τα γράφουμε για άλλους λόγους. Κατάμεστο αυτό το γήπεδο θα ήταν αν είχε 800 φιλάθλους και δεν είχε ούτε τους μισούς, σ΄ εναν τόσο σημαντικό αγώνα.
Στο τέλος όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι, από το γήπεδο, ενώ στα 90΄ έπεσαν κορμιά.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ πήρε τον βαθμό που ήθελε και είναι στο δρόμο για την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αφού είναι πάντα στην 1η θέση με 73 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΤΩΝΤΑ.


Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ είναι στην 5η θέση με 51 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα πάει στην Λάμψακο για την νίκη, με την ελπίδα να πάει στην 4η θέση, αφού ακόμη και με ήττα θα διατηρήσει την 5η θέση.

Άψογη η διαιτησία του κυρίου Καλαμάτα και τον βοηθών του κυρίων Δελχά και Κηρύκου και θα ξαναγράψουμε πως έχουν άδικο όσοι μιλούν για πέναλτι, αφού δεν είδαν το επιθετικό φάουλ.