Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Όλα έχουν κριθεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και ως προς την κορυφή και ως προς την ουρά.
- Ξέρουμε πως η ΕΡΕΤΡΙΑ κατακτά το πρωτάθλημα, πως οι ομάδες από την 2η θέση μέχρι και την 13η παραμένουν στην κατηγορία και πως ΑΕΚ ΧΑΛΚ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ. και ΚΟΣΚΙΝΑ υποβιβάστηκαν στην Β΄ Κατηγορία.
- Ο ΛΗΛΑΣ ο οποίος τερματίζει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έκανε την υπέρβαση το Καλοκαίρι και ανέβασε το μπάτζετ όπως λένε περίπου στις 90.000 ευρώ, ....
από 40.000 ευρώ που ήταν τις προηγούμενες χρονιές, κέρδισε τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ με 2 - 0 στο Βασιλικό και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Πάρκο του Λαού. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ δεν είχε την χρονιά που περίμενε, αφού με 32 βαθμούς είναι στην 11η θέση, ενώ ο προπονητής του και όχι μόνο, μιλούσαν όχι μόνο για 4άδα, αλλά και για κορυφή, σε δηλώσεις τους στον 96,5!!!
- Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ χειρότερα δεν θα μπορούσε να πάει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, αφού στην έδρα του έχασε από την ΑΡΤΑΚΗ με 0 - 4. Φαίνεται πως οι διακοπές για τον ΟΛΥΜΠΟ άρχισαν νωρίς. Θα τερματίσει στην πολύ καλή 6η θέση αφού έχει 44 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα πάει στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ. Η ΑΡΤΑΚΗ είναι στην 3η θέση με 54 βαθμούς και θα υποδεχθεί τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ.
- Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ κέρδισε με 5 - 3 την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και τερματίζει στην 7η θέση με 40 βαθμούς, ενώ την τελευταία αγωνιστική πάει στην ΕΡΕΤΡΙΑ. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ θα τερματίσει στην 13η θέση αφού έχει 28 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ.
- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ υποδέχθηκε και κέρδισε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, φτάνοντας στους 52 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική πάει στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Ο κ. Κιαπέκος δηλαδή θα κλείσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Καστέλλας, όπου βρισκόταν 8 ολόκληρα χρόνια.  Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ είναι στην 4η θέση. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι στην 10η θέση με 35 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚ. Αν κερδίσει έχει κάποιες πιθανότητες να τερματίσει στην 9η θέση.
- Τα ΚΟΣΚΙΝΑ δεν κέρδισαν ούτε αυτή την φορά στην έδρα τους και θα συνοδεύσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και την ΑΕΚ στην Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Μετά το χθεσινό 1 - 1 τα ΚΟΣΚΙΝΑ έχουν 22 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική πάνε ΑΙΔΗΨΟ, ενώ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει 17 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική πάει Ψαχνά.