Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους.
- Δεν θέλω παρεξηγήσεις και νευράκια από κανέναν και ειδικά από αυτούς που βρίζουν και συκοφαντούν καθημερινά. Εγώ κύριοι ότι γράφω το αποδεικνύω με στοιχεία και δεν είμαι χθεσινός.
Με το πρόσχημα "για το καλό της ομάδας" κάνατε την ομάδα να μην γράψω τι. Πιστεύατε πως θα ξεπλυθούν όλα, αν η ομάδα κατακτούσε το πρωτάθλημα και κάνατε όσα κάνατε. Δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει ευθύνη. Πακέτο είσθε όλοι και όλοι μαζί θα δώσετε....
εξηγήσεις, γιατί πήρατε χρήματα από πολλούς και δεν κάνατε σωστή διαχείριση, αλλά βάλατε και την ομάδα σε κίνδυνο χωρίς λόγο ή μάλλον είχατε και λόγο και σχέδιο.  Τώρα το σχέδιο θα μείνει χωρίς εφαρμογή, για να μην την πληρώσει η ομάδα.
- Την Τετάρτη 09/05/2018 η REGIONS CUP της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ αντιμετωπίζει τη αντίστοιχη της ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και θέλει ισοπαλία ή νίκη για να πάει στον τελικό κι αν δεν κάνω λάθος περνάει και με ήττα με σκορ 1 - 0 αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ο προπονητής κ. Γουρνάς τα ξέρει αυτά και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά και η ομάδα μας θα προκριθεί.
- Πάλι στην σιωπή το έριξε ο Δήμος ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ για το θέμα της ΔΗΚΑΔΙΜΕ και της πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ; Κύριε Δήμαρχε τι έγινε; Τελειώστε το θέμα για να περάσουμε και στο επόμενο, γιατί υπάρχει και επόμενο, αφού μηχανήματα και μέσα του δήμου τα χρησιμοποιούν ιδιότητες, όπως καταγγέλλουν δημοτικοί σύμβουλοι!!!!!