Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Η άποψή μας

Λένε πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά μία ελπίδα την έχουν πεθάνει εδώ και καιρό οι νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου και αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως μπορούν να σπρώξουν ομάδες στην νίκη, με τον ίδιο εύκολο τρόπο που σπρώχνουν ομάδες στο να χάσουν!!!
Κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Και ινδιάνους μάγους να καλέσετε θα σας πούνε πως η μπανάνα δεν θα γίνει ποτέ καρπούζι, ακόμη κι αν υπάρχουν οι ντούπου - ντούπου από τα Κολιματσάνικα!!!!
Ας μη γελιόμαστε λοιπόν. Όταν η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν χάνει μέσα στο Βασιλικό, δεν χάνει μέσα στο Αυλωνάρι, μην περιμένετε να χάσει από τον ΒΑΤΩΝΤΑ στην ....
έδρα της. Δεν υποτιμούμε καθόλου την ομάδα του Βατώντα, αλλά δεν είναι δυνατόν οι ποδοσφαιριστές της Ερέτριας να έγιναν τελικά ανίκανοι, ενώ ήταν ικανοί σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν χρειάσθηκε δεκανίκια και βοήθεια από κανέναν αντίπαλο και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. 
Μακάρι ο Βατώντας να μπορέσει ν΄ αντισταθεί, γιατί έτσι οι ποδοσφαιριστές της Ερέτριας θα δείξουν το αν μπορούν κι αν είναι άξιοι να πάνε στην Γ΄ Εθνική.
Αν δεν μπορούν ας αφήσουν να πάνε στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ οι δεύτεροι ή οι τρίτοι στην βαθμολογία.
Υπάρχει κι άλλη ελπίδα πάντως. Μπορεί η ΕΡΕΤΡΙΑ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να μην δηλώσει συμμετοχή στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά πάλι στο τοπικό, αφού οι διοικούντες την ΕΡΕΤΡΙΑ είναι φτωχοί. Σ΄ αυτή την περίπτωση στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ θα πάει η ομάδα που θα τερματίσει στην 2η θέση κι αν κι αυτή δεν δεχθεί, θα πάει η επόμενη!!!
Μεγάλε ντούπου-ντούπου, ρίξτο κι αυτό στην πιάτσα!!!