Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Δεν πιστεύουμε πως πρέπει να περιμένουμε κάτι θετικό αυτή την εβδομάδα από την κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου, αφού έχουν βγει στο δρόμο και προσπαθούν να μας πείσουν πως πλέον δεν υπάρχουν τα μνημόνια και πως τώρα θα τρώμε με χρυσά κουτάλια!!!
- Να μην περιμένετε και τίποτα από τον Δήμαρχο κ. Παγώνη, αφού θα περάσει την εβδομάδα του με  το να οργανώσει την συγκέντρωση των δημοτών, για την Δημοτική Αγορά!!! Δήμαρχε ,,,
μόνο οι εργαζόμενοι στον Δήμο να πάνε με τις οικογένειές τους είναι πολλοί και θα γεμίσουν την πλατεία. Οι Δημότες δεν έχουν καμιά διάθεση να έρθουν να σε ακούσουν, γιατί εσύ δεν τους άκουγες ποτέ αυτά τα χρόνια που διοικείς τον Δήμο Χαλκιδέων.
- Στο ποδόσφαιρο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχαασε μ΄ ένα γκολ στα πρώτα λεπτά από την  ΕΠΙΣΚΟΠΗ και δεν θα συνεχίσει σον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.  Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να συαθεί αξιοπρεπώς στην Γ΄ Εθνική, αλλά σίγουρα θέλει ακόμη πολύ δουλειά. Δεν είναι πάντως για τα μπάζα η ομάδα κι εμείς πιστεύουμε πως μπορεί να φτιαχτεί σιγά σιγά ένα καλό σύνολο.
- ΑΥΛΩΝΑΡΙ και ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο σε μεταξύ τους αγώνα προετοιμασίας. καλύτερος ο ΗΡΑΚΛΗΣ κερδισε με 4 - 2 αλλά το  ΑΥΛΩΝΑΡΙ έδειξε πως θα είναι κι αυτό στους πρωταγωνιστές και όχι στους κομπάρσους στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.
- Να μην ξεχάσουν κάποιοι που θέλουν να είναι παράγοντες και να διοικούν ομάδες, πως πρέπει να πάνε σήμερα στο ταμείο και να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν ως οδοιπορικά από την ομάδα και μετά να δώσουν την παραίτησή τους και να πάνε στο χωριό τους να κάνουν τον παράγοντα!!!! Στην ομάδα πάντως άρχισε να φαίνεται που πήγαν τα χρήματα που δεν εμφανίσθηκαν ποτέ στον απολογισμό, ενώ δηλώθηκε επίσημα πως είχαν δοθεί στην ομάδα. Φαίνεται πως δόθηκαν σε κάποιες και κάποιους ως οδοιπορικά και ως ποσοστά, γιατ να πληρωθεί η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και την ομάδα.
Καλή εβδομάδα.