Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Τι θα κάνουμε τώρα χωρίς τον αλάνθαστο κύριο Τόσκα; Τώρα θα λύσει όλα τα θέματα ο κ. Σκουρλέτης!!!  Φίλες και φίλοι, ο Τόσκας την πλήρωσε την νύφη. Δήλωσε ξανά παραίτηση, γιατί πίστευε πως ο Τσίπρας θα του έλεγε "μείνε στην θέση σου, ο στρατηγός δεν εγκαταλείπει την μάχη"!! Έλα όμως που ο Τσίπρας ήθελε να θυσιάσει κάποιους, αφού ο ίδιος δεν λέει να παραιτηθεί!!!
- Μπαίνουν λέει οι μπουλντόζες στο γήπεδο της Ερέτριας, αφού αλλάζουν τον χλοοτάπητα του γηπέδου. Αργήσατε λιγάκι και έτσι οι ομάδες της Ερέτριας δεν θα έχουν το γήπεδο τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε στον Νοέμβριο!!! Τα γήπεδα πάντως που μπορούν να ....
φιλοξενήσουν αγώνες Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ είναι το Στάδιο της Χαλκίδας, των Ψαχνών, του Βασιλικού και του Αλιβερίου. Το πρόβλημα εκτός από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα το έχουν και οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ.
- Ξεκινάει και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την προετοιμασία, αλλά μην περιμένετε να δείτε ολοκληρωμένο το ρόστερ της ομάδας. Αν όλα πάνε καλά και όλοι είναι εντάξει σ΄ αυτά που δεσμεύτηκαν τότε θα δούμε την ομάδα "γεμάτη" προς το τέλος του μήνα, το πολύ την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών ξεκινάει κι αυτός αύριο με όνειρα για μια καλή πορεία και φυσικά έχει ως στόχο πολύ σύντομα να βρεθεί στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, για τα οποία κανείς δεν ξέρει πως τα θέλει ο Υπουργός Βασιλειάδες και κάποιοι άλλοι.
- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν θα πατήσει στο γήπεδό του πριν τον Οκτώβριο και αυτό είναι ένα θέμα. Αλλαγή χλοοτάπητα έχουμε και στο γήπεδο της Αρτάκης και η ομάδα θα παίζει πιθανότατα στο γήπεδο του Βατώντα!! Καμία σχέση το ένα γήπεδο με το άλλο και φυσικά αυτό θα έπρεπε να είχε προβληματίσει τους διοικούντες.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα έχει ένα πολύ καλό σύνολο και έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του. Θα το ξαναγράψουμε ακόμη μία φορά. Η ομάδα του Αλιβερίου δεν έχει διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και μάλλον δεν θα έχει ούτε προβλήματα με το ρόστερ της. Το τι θα καταφέρει αγωνιστικά θα το δούμε, αλλά θα πρέπει να φροντίσει ώστε να έχει ένα άτομο και να λειτουργήσει το γραφείο τύπου.
- Το ΑΥΛΩΝΆΡΙ φόρτωσε πολύ εμπειρία και με τον κ. Ντόβολη στον πάγκο, είναι "καταδικασμένο" να έχει ρόλο πρωταγωνιστή, αφού κι εκεί δεν υπάρχουν οικονομικά και διοικητικά προβλήματα.
- Στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ μάλλον έχουν άλλη φιλοσοφία. "Άδειασαν" από εμπειρία και έμειναν με νεολαίους. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά το πρωτάθλημα ειδικά φέτος θα είναι πολύ δύσκολο και πιστεύουμε πως πρέπει να βάλουν και λίγη εμπειρία στο ρόστερ. Η ομάδα για να μην βρεθεί μπροστά σε εκπλήξεις, θα πρέπει να έχει μια ενημέρωση στο θέμα του προπονητή, αφού τουλάχιστον για την Α΄ Κατηγορία ο προπονητής θα πρέπει να είναι διπλωματούχος και μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας.
- Στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ μπήκε το νερό στο αυλάκι αφού άλλαξε η διοίκηση, ανανέωσαν πολλοί ποδοσφαιριστές και η ομάδα θα ενισχυθεί, αφού ήδη άρχισαν οι συζητήσεις με άλλους ποδοσφαιριστές. Αισιόδοξος δηλώνει ο προπονητής κύριος Τοκπασίδης, αν και το μπάτζετ της ομάδας είναι χαμηλό.
- Στον ΛΗΛΑ θα ξεκινήσουν όπως κυκλοφόρησε προετοιμασία με τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα και όπου βγει. Δύσκολα τα πράγματα για τον προπονητή κύριο Τάσο Ταυταρίδη, ο οποίος θα περιμένει να δει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά ξέρει πως ο ΛΗΛΑΣ θα ξεκινήσει με μικρό ρόστερ και χωρίς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Φυσικά αυτό δεν είναι τιμητικό για την ομάδα του Βασιλικού, αλλά όπως φάνηκε για κάποιες κυρίες και κάποιους κυρίους σημασία έχουν οι δικές τους καρέκλες και όχι η πορεία της ομάδας.
Καλημέρα και καλή Κυριακή.