Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Καλημέρα σας κύριοι

Πολλά χρήματα μπορεί να σκορπάει μια διοίκηση, όταν τα μέλη της τα έχουν και καλά κάνουν, αφού υπάρχουν κι αυτοί που δεν τα έχουν και θέλουν να κάνουν τον παράγοντα με τα χρήματα των άλλων!!!
Που τα σκορπάνε όμως;
Στον αέρα φυσικά και δεν τα μοιράζουν όπως πρέπει.
Νοικιάζουν 10 - 15 ποδοσφαιριστές για ένα χρόνο. Πληρώνουν σχεδόν 100.000 - 120.000 ευρώ για τους ποδοσφαιριστές και φτάνουν το μπάτζετ στα 150.000 ευρώ σ΄ ένα πρωτάθλημα Α΄ Τοπικής Κατηγορίας!!!! Κι αν δεν....
το κατακτήσουν;
Κύριοι, θα πρέπει όλοι να καταλάβετε πως το σύστημα δεν λειτουργεί έτσι. Πάρτε το αλλιώς.
Εσείς πήρατε καντηλάκι, βάλατε μέσα το φυτιλάκι και προσπαθείτε να το ανάψετε....
Λαδάκι κύριοι. Λαδάκι βάλατε; Χωρίς λαδάκι δεν ανάβει το καντηλάκι.
Να σας θυμίσουμε πως το πρωτάθλημα 2017-2018 το κατέκτησε η ΕΡΕΤΡΙΑ με 40.000 ευρώ μπάτζετ και όχι ο ΛΗΛΑΣ με 90.000 ευρώ. Να σας θυμίσουμε πως η ΕΡΕΤΡΙΑ είναι στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και ο ΛΗΛΑΣ έμεινε από ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσει για την παραμονή στην κατηγορία.
Κύριοι δεν φτάνει το να έχει κάποιος χρήματα και να χρυσοπληρώνει ποδοσφαιριστές.
Θα χρειασθεί να έχει και ανθρώπους οι οποίοι θα προστατεύουν την ομάδα, ας πούμε από το κακό μάτι. Θα χρειασθεί ανθρώπους οι οποίοι θα δημιουργούν καλό κλίμα στην ομάδα και κακό για τον αντίπαλο. Θα χρειασθούν άνθρωποι οι οποίοι θα απογειώσουν ή θα προσγειώσουν ποδοσφαιριστές.
Ας μη γελιόμαστε. Μόνο με τον προπονητή ή μόνο με τους ποδοσφαιριστές ή μόνο με τα χρήματα δεν πέτυχε κανείς τίποτα. Για να φτάσει μια ομάδα στον στόχο, πρέπει να έχει όλο το πακέτο.
Όποιος δεν κατάλαβε, ας πάει φροντιστήριο και θα καταλάβει.