Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0 - 1

Ο κυπελλούχος 2017 - 2018 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο πρωταθλητής 2017 - 2018 ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ συναντήθηκαν χθες στο γήπεδο των Ψαχνών στο πρώτο επίσημο μεταξύ τους παιχνίδι για την περίοδο 2018 - 2019 και απέδειξαν πως θέλουν και ενίσχυση και πολύ δουλειά ακόμη.
Το SUPER CUP το κατέκτησε η ΕΡΕΤΡΙΑ πετυχαίνοντας ένα γκολ απέναντι σ΄ έναν χλωμό ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά μέχρι εδώ.
Εμείς δεν θα χαϊδέψουμε τ΄ αυτιά κανενός. 
Συγχαρητήρια στην ΕΡΕΤΡΙΑ, αλλά θα χρειασθεί ενίσχυση τουλάχιστον στην.... επίθεση. Η ομάδα σαφέστατα ήταν καλύτερη από την πολύ κακή εμφάνιση που είχε κάνει στον αγώνα κυπέλλου με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έτσι μπορεί να ελπίζει σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ. Στην Ερέτρια δύσκολα μπορεί ν΄ αλλάξει η φιλοσοφία, αφού πάνω σ΄ αυτή δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα. Εμείς επιμένουμε πως αυτή η φιλοσοφία πρέπει ν΄ αλλάξει και να λειτουργήσει η ομάδα περισσότερο επαγγελματικά και όχι ως παρέα. Η σημερινή φιλοσοφία είναι καλή για τα τοπικά, αλλά στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ θα βρεθούν μπροστά σε άλλες καταστάσεις.
Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τι να γράψουμε; Θα ξεκινήσουμε από τον πάγκο και θα γράψουμε πως μας προβλημάτισε ο εκνευρισμός του προπονητή κυρίου Καβακά. Πιστεύαμε πως ο κ. Καβακάς ήταν ήρεμος προπονητής και πως ήξερε να βλέπει τα δικά του λάθη και τις δικές του ευθύνες και πως δεν αντιδρά όπως αντέδρασε χθες, επειδή ο βοηθός κύριος Κωνστάντιος έκανε σωστά την δουλειά του σε μία φάση. Κύριε Καβακά, αν άκουγε ακριβώς τι του είπατε θα σας είχε βγάλει εκτός γηπέδου.
Αγωνιστικά η ομάδα δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο και σαφέστατα μπορούμε να γράψουμε πως με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα έχει καμία τύχη στο πρωτάθλημα.
Καλή η διαιτησία του κυρίου Κασομούλη και των βοηθών του κυρίων Κωνστάντιου και Πριόνα. 
Τέταρτος διαιτητής ήταν ο κ. Ιωάννου και παρατηρητής αγώνα  ο κ. Αλαφάκης.