Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Εμείς όπως έχουμε ξαναγράψει δεν παρεξηγούμε κανέναν και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν φιλοδοξίες, για να πάνε ψηλά στην ζωή τους είτε ως πολιτικοί, είτε ως παράγοντες, είτε ως προπονητές, είτε ως ποδοσφαιριστές. Εμείς γράφουμε την άποψή μας και στο τέλος θα κριθούμε. Παρακολουθούμε τις ομάδες στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά αυτό δεν φτάνει για να φτάσει μια ομάδα στον στόχο. Αυτός είναι και ο λόγος που παρακολουθούμε το παρασκήνιο και την συμπεριφορά της κάθε ομάδας. Λίγη υπομονή λοιπόν να κάνουν όλοι και θα καταλάβουν....
πολλά. Τους ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας τους καταλαβαίνουμε, αλλά να ξέρουν πως το πρωτάθλημα δεν το κατακτούν πάντα οι καλοπληρωμένοι. Την καλημέρα μας στον Γιάννη και να ξέρει πως ξέρουμε πολλά, αλλά θα τα δημοσιοποιούμε με το κουταλάκι. Όσο για το πως μαθαίνουμε αυτά που γράφουμε, του λέμε πως η ουσία είναι, το αν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Χθες πάντως στην ομάδα του δεν ήταν "και οι δύο" και αυτό σημαίνει πως το "ή εγώ ή αυτός" έχει βάση.
- Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ απέκλεισε τον ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ, ομάδα Α΄ Κατηγορίας και επιβεβαίωσε πως ο θεσμός του Κυπέλλου έχει απ΄ όλα. Η ΚΗΡΙΝΘΟΣ απέκλεισε τον ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ, ενώ η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ στο Πάρκο του Λαού με αντίπαλο τον ΚΕΡΑΥΝΟ Χαλκίδας μάλλον είχε αλεξικέραυνο και γούσταρε τους κεραυνούς πάνω της, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση.
- Στο Αυλωνάρι είχαμε το Τουρνουά ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ με 3 αγώνες 45΄.
Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ πήγε για να κατακτήσει το τουρνουά και τα κατάφερε, αφού είχε μια νίκη επί της ΕΡΕΤΡΙΑΣ με 1 - 0 και μια ισοπαλία 0 - 0 με το ΑΥΛΩΝΑΡΙ.
Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά θα πρέπει να διορθώσει πολλά για να μπορέσει να φτάσει στον στόχο.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ πήγε με στόχο την προετοιμασία και ο κ. Βαλκάνος έδωσε από την αρχή τις 2 διαφορετικές 11άδες με τις οποίες θα έπαιζε στα δύο παιχνίδια. Στην ΕΡΕΤΡΙΑ έπρεπε να διαχειριστούν τους τραυματίες, να δουν τους ποδοσφαιριστές που έχουν για δοκιμή και φυσικά ήξεραν πως σήμερα θα έχουν και τον αγώνα Κυπέλλου.
Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ προσπάθησε και δεν έχασε από την ΑΡΤΑΚΗ, αλλά στον αγώνα με την ΕΡΕΤΡΙΑ φάνηκαν οι αδυναμίες της ομάδας. Ο κ. Ντόβολης ξέρει που πάσχει η ομάδα, αλλά δύσκολα θα καλύψει τα κενά με μεταγραφές. Θα προσπαθήσει από τους ποδοσφαιριστές που έχει να καλύψει τις αδυναμίες της ομάδας.
- Για να δούμε σήμερα στους αγώνες Κυπέλλου αν θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις.