Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Μας την έσπασε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Τ
ώρα τι να γράψουμε εμείς;
Μέχρι χθες όλοι περίμεναν συντριβή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, από την ΚΑΛΛΙΘΕΑ και έλεγαν πως αυτή η ομάδα δεν πάει πουθενά και πως είναι παιδική χαρά.
Από χθες φίλες και φίλοι αναγνώστες άλλαξαν όλα και ξαφνικά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έγινε καλή ομάδα και θα μπορούσε να πάρει και την νίκη.
Εμείς είναι περιττό να γράψουμε κάτι καλό τώρα για την ομάδα της Χαλκίδας.
Εμείς πριν τον αγώνα με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ είχαμε γράψει πως αυτά τα παιδιά είχαν μια καλή ευκαιρία να γίνουν μάγκες και ν΄ αποδείξουν πως μπορούν να.... συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να την τιμούν.
Μας έκοψαν την καλημέρα εξ αιτίας της στάσης μας στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, άνθρωποι οι οποίοι ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν πολλές φορές. Εμείς τους έχουμε σε εκτίμηση και τους λέμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα. Αγαπούν την ομάδα, αλλά προσπαθούν με λάθος τρόπο να είναι δίπλα της.
Εμείς θα τους περιμένουμε. Κυνηγηθήκαμε περισσότερο απ΄ όλους για τα όσα γράφαμε και γράφουμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Το τι έλεγαν για μας μέλη και της σημερινής διοίκησης και το τι έκαναν εναντίον μας, είναι γνωστό σε όλους. Εμείς γράφουμε για την ομάδα και όχι για τα πρόσωπα.
Η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία και θέλει την βοήθεια όλων. Αυτοί οι οποίοι θέλουν να δούνε την ομάδα να αποχωρεί από το πρωτάθλημα πρέπει να διαψευστούν.
Όχι για να στηριχθεί η σημερινή διοίκηση, αλλά για να παραμείνει ζωντανή η ομάδα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σήμερα όλοι γράφουν τα καλύτερα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά είναι βέβαιο πως την επόμενη αγωνιστική, αν δεν είναι θετικό το αποτέλεσμα, θα ξαναρχίσουν το θάψιμο.
Αυτά τα παιδιά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο προπονητής τους και όσοι είναι πραγματικά κοντά στην ομάδα, πέτυχαν και πήραν αποτέλεσμα. Την έσπασαν δηλαδή σε όσους τους είχαν τελειωμένους.
Ευχόμαστε να συνεχίσουν.