Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή.
- Αποκλεισμός μιας ακόμη ομάδας της Α΄ Κατηγορίας από το Κύπελλο της Εύβοιας και έτσι όπως πάνε μάλλον σήμερα θα έχουμε και συνέχεια. Χθες ήταν η σειρά του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ ο οποίος αποκλείσθηκε από τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Οι Αλιβεριώτες θα πρέπει να βρούνε λύσεις ....
σε πολλούς τομείς και μακάρι να τα καταφέρουν.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ συνεχίζει την προετοιμασία και με τους αγώνες Κυπέλλου, αφού περνάει τα εμπόδια με ευκολία. Απέκλεισε χθες και το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ.
- Η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ πέρασε και το εμπόδιο της ΚΗΡΙΝΘΟΥ και πήγε στην φάση των 16.
-  Το 1ο τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μαρίνου ολοκληρώθηκε χθες με την συμμετοχή της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ, του ΕΥΒΟΊΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το κύπελλο το κατέκτησε η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ με 2 νίκες, ενώ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και ΕΥΒΟΪΚΟΣ είχαν από 1 ήττα και μια ισοπαλία. Κατά την άποψή μας το Τουρνουά θα πρέπει να βρει μια άλλη ημερομηνία και φυσικά να οργανωθεί καλύτερα, ώστε και κόσμος να το παρακολουθεί και να είναι σε ψηλό επίπεδο όπως αξίζει για τον Γιάννη.
- Παπακωνσταντίνου και Πίσχινας δέχονται πιέσεις ώστε "να βάλουν κάποιες γλάστρες" στην ΕΠΣΕ, αφού αυτές έχουν μείνει χωρίς λουλούδια και πότισμα εδώ και χρόνια!!! Δεν μας έφταναν δηλαδή οι αυλικοί κάποιων, θέλουμε και "ξεπεσμένες γλάστρες"!!! Κύριε Πίσχινα, επειδή ο κ. Παπακωνσταντίνου "έχει ρεύμα", κλείσε την πόρτα για να μην πάθει καμιά ψύξη!!!!
- Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αφού αυτό το προσέχουν έμπειροι και γνώστες. Εμείς για μέχρι το τοπικό και πολύ μας είναι. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όπως πάντα, έχει τους καταλληλότερους και καλύτερους, ενώ ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ τους απέκτησε σχετικά πολύ νωρίς. Ο λογαριασμός θα έρθει αργότερα.