Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή Κυριακή να έχετε.
- Ευτυχώς που ο κρατικός μηχανισμός ήταν πανέτοιμος. Ευτυχώς που οι δημοτικοί άρχοντες ήταν στο fb και μας έλεγαν να μην ανησυχούμε, γιατί αυτοί ήταν στις επάλξεις και πανέτοιμοι. Ευτυχώς που δεν μας είπαν πως φταίει το νερό που δεν έβρισκε τον δρόμο του!!!!! 
Μπαχαλομπάχαλο παντού. Ο πολίτης πληρώνει φόρους για να έχει προβλήματα και για να περνάει καλά η κάθε είδους εξουσία. Αυτό δεν έχει σχέση με την Δημοκρατία κυρίες και κύριοι. Καλοπερασάκηδες και ανίκανοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να μην ....
δίνουν διέξοδο στα νερά της βροχής, ενώ σε λίγα μέτρα υπάρχει θάλασσα!!!!
Τρώνε με χρυσά κουτάλια και λύνουν προβλήματα από το fb. 
Υπάρχει Θεός και θα τους κρίνει.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα κατάφερε και στην πρεμιέρα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ θα μπορούσε και να πάρει την νίκη. Να γράφουμε αλήθειες και να μην κάνουμε κωλοτούμπες κύριοι. Τον είχαμε όλοι ξεγραμμένο. Περιμέναμε συντριβή και τουλάχιστον ήττα. Μας διέψευσε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πρέπει να αναθεωρήσουμε. να πιέσουμε ΝΑΙ, αλλά με θέσεις και προτάσεις και να λέμε και μια καλή κουβέντα. Τώρα άρχισε το πρωτάθλημα και ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πέρασε εύκολα το εμπόδιο της καλής ΔΡΟΣΙΑΣ αφού την κέρδισε με 4 - 0 "χορεύοντας" ποδοσφαιρικά μέσα στην βροχή. Αν ο καιρός ήταν καλός θα υπήρχε και αρκετός κόσμος στο γήπεδο, αφού με τόση κακοκαιρία είχε αρκετούς φιλάθλους. 

- ΛΗΛΑΣ και ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς, αφού στο 52΄ ο διαιτητής κύριος Κηρύκος διέκοψε τον αγώνα, επειδή το γήπεδο είχε μετατραπεί σε λίμνη κι ενώ το δκορ ήταν στο 1 - 1. Η ΕΠΣΕ πρεπει τώρα να ορίσει νέα ημερομηνία για τα υπόλοιπα 38΄, ώστε να δούμε αν υπάρξει νικητής.


- ΟΛΥΜΠΟΣ και ΒΑΤΩΝΤΑΣ πήραν από έναν (1) βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έτσι δεν άφησαν εκκρεμότητες.  Οι δύο ομάδες θα κοιτάζουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να βάζουν βαθμούς στο σακουλάκι, γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και στόχος τους είναι η παραμονή στην κατηγορία.

- Παράπονα έχει ο κ. Ρόγκας από την διαιτησία στον αγώνα με το ΑΦΡΑΤΙ, το οποίο πάει να γίνει ο κακός δαίμονας της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ. Ο αγώνας διεκόπη στο 73΄ εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών κι ενώ το σκορ ήταν 0 - 2 υπέρ του ΑΦΡΑΤΙΟΥ.

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ παίζει σήμερα στις 16:00 με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ στο Ενωσιακό, αφού δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για αναβολή από την ΕΠΟ, μέχρι αυτή την ώρα. Αν τελικά ο αγώνας διεξαχθεί, ευχόμαστε η ομάδα μας να τα καταφέρει και να ξεκινήσει με το δεξί.