Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Σήμερα στις 16:00 ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί την Κόρινθο στο Στάδιο Χαλκίδας και ευχόμαστε να κερδίσει και να πάρει τους 3 βαθμούς.
Δεν θα έχει εύκολο απόγευμα η ομάδα, αλλά κανένας αγώνας στην Γ΄ Εθνική δεν είναι εύκολος.
Ο μήνας είναι κρίσιμος για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, θα βοηθούσε ώστε το κλίμα να γίνει καλύτερο και κάποια πράγματα να μπούνε σε μια τάξη.
Η μαγκιά γι΄ αυτή την ομάδα δεν είναι η διαχείριση της νίκης, αλλά η ....
διαχείριση κι ενός άσχημου αποτελέσματος, το οποίο κάποια στιγμή θα έρθει, αφού κανείς δεν υπέγραψε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα παραμείνει αήττητος.
Τις απόψεις μας τις έχουμε γράψει και πιστεύουμε πως το στοίχημα για την ομάδα είναι η παραμονή στην Γ΄ Εθνική και ο κόσμος. όλα τα υπόλοιπα είναι σε δεύτερη μοίρα κι ας λένε κάποιοι άλλα.
Η ομάδα δεν έχει δυνατότητες να κάνει πρωταθλητισμό και το ξέρουν και οι πέτρες.
Δικαίωμα όμως να κάνει όνειρα για το μέλλον έχει.
Σήμερα διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές και τα ΜΜΕ καλούν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο. Μακάρι η κερκίδα σήμερα να είναι μισογεμάτη και τα εισιτήρια να είναι πολλά και όχι 100!!!
Στα 5 ευρώ το εισιτήριο αφού η διοίκηση πιστεύει πως το φτηνό κάνει καλό.
Σήμερα η ομάδα θέλει την υποστήριξη του κόσμου. Θέλει τα συνθήματα. Θέλει ο αντίπαλος να αισθανθεί την πίεση του κόσμου, αλλά όχι με ύβρεις. Θέλει συνθήματα υπέρ της ομάδας και όχι κατά των αντιπάλων.
Δεν ξέρουμε τι έγινε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά θα περιμένουμε να το δούμε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μαγαζί γωνία και πρέπει να βρει τον προσανατολισμό του. 
Καλή επιτυχία και ψυχραιμία.