Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Μητσοτάκης & Βάκα

Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει χωρίς να ξέρει την λογική της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και το γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θ΄ αποφασίσει για το αν η κυρία Βάκα θα είναι υποψήφια δήμαρχος ή όχι.
Κυρίες και κύριοι λέτε την μισή αλήθεια ή δεν ξέρετε τι συμβαίνει ή είσθε παπαγαλάκια αυτών που πρόδωσαν την παράταξη ΖΕΜΠΊΛΗ και θέλουν να ρίξουν νερό στον μύλο Παγώνη.
Μάθετε λοιπόν. 
Η κυρία Έλενα Βάκα είχε πάρει το οκ από το κόμμα και τον....
ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι υποψήφια βουλευτής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κυρία Βάκα πρέπει να πάρει το οκ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να φύγει από το ψηφοδέλτιο των Εθνικών Εκλογών και ν΄ ακολουθήσει την απόφαση της Δημοτικής Παράταξης η οποία με 21 - 4 αποφάσισε να είναι επικεφαλής η κυρία Βάκα.
Από πότε κυρίες και κύριοι, την Δημοτική Παράταξη και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την καθοδηγούν αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους;
Μόλις ο κύριος Μητσοτάκης πει το ΝΑΙ στην κυρία Βάκα και θα την απελευθερώσει από το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών, τότε η κυρία Βάκα θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Χαλκιδέων.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.