Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα Νεοδημοκράτες

Είναι φανερό πως το τελευταίο διάστημα κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν την υποψηφιότητα Παγώνη, μαλώνοντας συνεχώς τη Δημοτική παράταξη, που διοίκησε πριν τον Παγώνη τον Δήμο Χαλκιδέων, με επικεφαλή τον κ. Ζεμπίλη. Με το ζόρι προσπαθούν να πείσουν πως δεν πρέπει  να στηριχθεί η κ. Βάκα αλλά ο κ. Μπάκας ή ο κ. Καθαροσπόρης.
Ο κ. Καθαροσπόρης ήταν σε αυτή την παράταξη και την εγκατέλειψε για να πάει με τον κ. Παγώνη. Πώς λοιπόν να στηριχθεί; Ο κ. Καθαροσπόρης...
θα είναι πάλι μαζί με τον κ. Παγώνη και για αυτό θέλει να διαλύσει τη Δημοτική παράταξη η οποία αποφάσισε να έχει ως υποψήφια Δήμαρχο την κ. Βάκα.
Ο κ. Μπάκας ήταν επίσης δημιούργημα αυτών που ήθελαν να τον έχουν ως λαγό. Υποσχέθηκαν στήριξη και όταν είδαν πως οι άλλοι δεν τσίμπησαν, τον άδειασαν. Ο κ. Μπάκας πιστεύουμε πως  θα επιστρέψει στην παράταξη που υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια και θα είναι δίπλα στην κ. Βάκα.
Νεοδημοκράτες, αυτοί οι οποίοι δεν πήραν καθαρή θέση δεν πρέπει να στηριχθούν από εσάς. Οι υποψήφιοι βουλευτές, για να έχουν θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., θα πρέπει να στηρίξουν την υποψηφιότητα της κ. Βάκα.