Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.
- Καλές οι γιορτές και οι παρελάσεις, αλλά πρέπει να προσέχουμε και την υγεία μας, για να μην έρχεται η στιγμή που θα έχουμε προβλήματα και θα δίνουμε και στεναχώριες στ΄ αγαπημένα μας πρόσωπα. Μια τέτοια στιγμή ζήσαμε κι εμείς χθες και καταλάβαμε πως πρέπει να προσέχουμε.
- Εβδομάδα εξελίξεων στο θέμα των υποψηφιοτήτων για τον Δήμο Χαλκιδέων και πιστεύουμε πως το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θ΄ αποδείξουν.....
πως πλέον σ΄ αυτό το κόμμα δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει και δεν στηρίζει ότι θέλει ο κάθε βουλευτής ή πολιτευτής. 
- Εβδομάδα εξελίξεων θα έχουμε και στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αφού όλοι περιμένουν να δούνε τι θα γίνει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι μόνο. Το Σάββατο έχουμε και τον αγώνα ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και το μόνο σίγουρο είναι πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο κόσμο.
- Με αλλαγές το ψηφοδέλτιο της διοίκησης της ΕΠΣΕ, για τις εκλογές του Φεβρουαρίου 2019. Δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ίδιο με αυτό των προηγούμενων εκλογών, αφού στην βασική 11άδα μπαίνουν νέα πρόσωπα.
- Άρχοντα κύριε Ηλία Θαλάσση, φωτογράφοι δεν είμαστε, αλλά σου έχουμε σήμερα μια φώτο "όλα τα λεφτά". Διαπλεκόμενος με την εξουσία ο Αγαπητός.  Θα δεις και θα καταλάβεις.
- Μας είχε συνηθίσει ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού να καταθέτει στεφάνι, αλλά αυτή την φορά μάλλον τα οικονομικά του δεν του το επέτρεψαν και έτσι δεν κατέθεσαν στεφάνι αν και μέλη του ΔΣ ήταν εκεί.
- Μετά την ισοπαλία στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ ήρθε και η ισοπαλία με το ίδιο σκορ στα Ψαχνά. Η διαφορά ήταν πως για το κύπελλο προηγήθηκε ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ισοφάρισε το ΑΥΛΩΝΑΡΙ. Φαίνεται πως ο Ντόβολης διαβάζει καλά τον Μεθενίτη, ενώ ο Μεθενίτης δεν μελέτησε καλά τον Ντόβολη.