Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες θα φανεί ίσως περίεργο, αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την ισοπαλία μέσα στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ.
Γελάστε κάποιοι, αλλά θα είναι αργά, όταν καταλάβετε την αλήθεια.
Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ έδειξε πως φέτος στην έδρα του δεν θα περάσει ούτε κουνούπι.
- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε μέσα στην Λάμψακο τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και πήρε τους 3 βαθμούς, αλλά δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του κανέναν και ιδιαίτερα τους φίλους του. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ το παλεύει και δείχνει πως μπορεί να φτάσει στον στόχο της παραμονής.
- Η ΑΙΔΗΨΟΣ πάει καλά στην αρχή του πρωταθλήματος, αφού έχει δύο νίκες σε δυο αγώνες και ....
δείχνει πως δεν θ΄ αντιμετωπίσει πρόβλημα παραμονής. Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ θα πρέπει να βρει τα πατήματά του στην κατηγορία, αφού αν υποβιβαστούν περισσότερες από δύο ομάδες, όλα θα είναι δύσκολα.
- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ στις δυο πρώτες αγωνιστικές δεν κατάφερε να κάνει νίκη και πήρε μόνο έναν βαθμό. Πιστεύουμε πως τώρα οι αντίπαλοι ξέρουν την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και την αντιμετωπίζουν καλύτερα. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ πήρε τον βαθμό στην Μακρυκάπα και αυτό είναι η ουσία, αφού την ομάδα την χτίζουν από την αρχή..
- Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ το πάει βήμα βήμα και στα δύο πρώτα βήματα τα πήγε καλά και μάλιστα με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο. Οι ΩΡΕΟΙ είχαν τους δύο πρώτους αγώνες εκτός έδρας και δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε έναν βαθμό. Θα δούμε αν στην συνέχεια πετύχουν κάτι.
- Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ γλύτωσε τα χειρότερα και πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Μετά την ήττα στο Αλιβέρι ήρθε η ισοπαλία με τον ΟΛΥΜΠΟ και πλέον ο κ. Μπασούκος ξέρει πως πρέπει να ανεβάσει ταχύτητες. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ δείχνε μια αγάπη προς τις ισοπαλίες, αλλά να ξέρει πως θα του χρειαστούν νίκες, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.
- Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ έκανε δύο νίκες στην έδρα της τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αφού κέρδισε την ΜΑΚΡΥΚΠΑ και τον ΛΗΛΑ με το ίδιο σκορ 1 - 0 και δείχνει πως σ΄ αυτό το πρωτάθλημα θα έχει δυνατή έδρα. Ο ΛΗΛΑΣ για δεύτερη αγωνιστική δεν τα κατάφερε και πλέον άρχισαν να χτυπάνε οι σειρήνες στ΄ αυτιά αυτών που μάλλον δεν καταλαβαίνουν που οδηγούν την ομάδα.
- Η ΔΡΟΣΙΑ πήρε τους πρώτους 3 βαθμούς έστω και δύσκολα. Πιστεύουμε πως η ΔΡΟΣΙΑ σε καμία περίπτωση δεν θα κινδυνεύσει αφού είναι καλή ως ομάδα. Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ θα έχει τις δυσκολίες του, αλλά θα πάει καλύτερα αν η ομάδα συνεχίσει να δουλεύει. Οι ομάδες θέλουν δουλειά και αυτό το ξέρει καλύτερα από εμάς ο κ. Τσιμιχόδημος.