Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Μια γυναίκα, τέσσερις άνδρες....

Φίλες και φίλοι αναγνώστες σήμερα έχουμε 5 αγώνες για την Α΄ Κατηγορία και σ΄ αυτούς σφυρίζουν 4 άνδρες διαιτητές και 1 γυναίκα.
Στο ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΛΗΛΑΣ η κυρία Χριστίνα Κούκουρα η οποία έχει την εμπειρία να αντιμετωπίσει τις όποιες δυσκολίες και έχει συνηθίσει στο ν΄ ακούει πολλά πριν από κάθε αγώνα. Μπορεί ο καθένας να λέει όσα θέλει πριν από έναν αγώνα, αλλά να μπορεί να τα στηρίξει και μετά από αυτόν.
Αντωνίου και Νέγρης οι βοηθοί και η κυρία Κούκουρα ξέρει πως με τον Χάρη δίπλα της θα είναι ήσυχη.
Στο ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ο κύριος Στέλιος Φώτης επίσης ...έμπειρος και καλός διαιτητής. Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει το ότι είναι χαμηλών τόνων και καλά θα κάνουν να το πάρουν αλλιώς, γιατί και καταλαβαίνει και δεν θα δυσκολευτεί να τραβήξει κόκκινες.
Οι κύριοι Παππάς και Σέρρας οι βοηθοί.
Στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ διαιτητής ο κ. Βαλάντης Βρακάς ο οποίος ξέρει από τέτοια παιχνίδια και δεν παίρνει χαμπάρι από λόγια. Ξέρει πως η βλακεία κάποιων που δεν ανήκουν ούτε στα Ψαχνά ούτε στο Αυλωνάρι, δεν θα βρει ανταπόκριση και καλά θα κάνουν αυτοί να πάνε αλλού να πουλήσουν προστασία σε ομάδες.  Βοηθοί οι κύριοι Τσιφλάκος και Μητρολιός.
Στο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ - ΩΡΕΟΙ ο κ. Σπανός με βοηθούς τους κυρίους Ρουμπή και Μακρή και πιστεύουμε πως θα τα πάνε μια χαρά και δεν θα δώσουν δικαιώματα σε κανέναν για παράπονα, αν και ξέρουμε πως αυτός που χάνει κάτι θα βρει να πει.
Στο ΑΙΔΗΨΟΣ - ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ διαιτητής ο κύριος Κηρύκος από τους διαιτητές που δείχνουν καλά στοιχεία και τα καταφέρνουν στις δυσκολίες. Έχει αυτοπεποίθηση και δεν "τσιμπάει". Βοηθοί του οι κύριοι Λιαγκάκης και Μούρτικας.
Κυρίες και κύριοι διαιτητές εμείς σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.
Μπορείτε ΟΛΟΙ να βοηθήσετε τον χώρο της διαιτησίας και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Προσγειωμένοι και διαβασμένοι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.
Καλή επιτυχία.