Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Φεύγουν;

Δεν αλλάζει αυτό το "φεύγουν" που διαβάζουμε και ακούμε χρόνια τώρα.
Μία από τα ίδια δηλαδή στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού πάντα μα πάντα, ακόμη κι όταν είχε λεφτά η ομάδα, αυτό το φύγε εσύ-έλα εσύ ήταν στην ημερήσια διάταξη.
Τώρα διαβάζουμε πως φεύγουν Ντελέκος και Σταυριανός. Οι ίδιοι το ξέρουν; Η διοίκηση το ξέρει;
Το ρωτάμε γιατί πριν λίγο καιρό πάλι είχε παίξει αυτό το σενάριο, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν έφυγαν.
Δεν έφυγαν τότε που το ΥΠΑΤΟ έδινε καλά λεφτά και δουλειά για τον ....
έναν και ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δουλειά και καλά επίσης λεφτά για τον άλλον, αλλά και άλλες ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον και θα φύγουν τώρα; Αλήθεια πόσο σοφό είναι για έναν ποδοσφαιριστή, "να φεύγει" από μια ομάδα κάθε λίγο και λιγάκι;
Θα περιμένουμε να δούμε τι τελικά θα συμβεί και μετά θα γράψουμε περισσότερα, αλλά έχουμε την εντύπωση πως οι διοικούντες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Λεφτάδες δεν υπάρχουν κι αν υπάρχουν δεν θα πάνε να ρίξουν τα λεφτά τους σε μια ομάδα η οποία ξεκινάει πάντα για να χτιστεί, όχι από την βάση, αλλά από τα κεραμίδια!!!
Αυτή η χρονιά είναι μια καλή ευκαιρία για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος του υποβιβασμού, αλλά δεν θα έρθει και η καταστροφή, αν κι εφόσον δημιουργηθεί ένας ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε σωστές βάσεις κι αν θέλετε με παιδιά που έχουν ταλέντο, αλλά είναι στην σκιά της κάθε φίρμας.
Αλήθεια στους 4 αγώνες που έδωσε η ομάδα, δεν ήταν στην 11άδα οι φίρμες;
Ήταν αν δεν κάνουμε λάθος. Τι κατάφεραν;
Τελικά είχαν μια νίκη επί της τελευταίας στην βαθμολογία ΚΟΡΙΝΘΟ, μία ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική επί της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και δύο ήττες με ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ και ΗΛΥΣΙΑΚΟ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, να τελειώνουμε. 
Η ομάδα δεν θα σωθεί περιμένοντας τα ξένα και ντόπια κεφάλαια, αφού αυτά δεν υπάρχουν.
Η ομάδα δεν θα σωθεί ψάχνοντας παντού για χρήματα, ώστε να πληρωθούν  οι φίρμες οι οποίοι με το δίκιο τους θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους.
Ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ. Με την μέθοδο της σταγόνας, τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά.
Όλοι δίκιο έχουν, αλλά ξεχνούν κάτι. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι σε επαγγελματική κατηγορία και όσες φίρμες ποδοσφαιριστές κι αν έχει προκοπή δεν θα κάνει. Δεν θα κάνει γιατί αυτές οι φίρμες απαιτούν, αλλά κανείς δεν τους είπε πως αν ήταν πραγματικές φίρμες, θα έπαιζαν σε επαγγελματικές ομάδες και θα είχαν το συμβόλαιό τους. Αλήθεια οι φίρμες μιας ομάδας δεν θα πρέπει να φέρνουν και κόσμο στο γήπεδο για να τους δει να παίζουν; Που τα είδατε εσείς όλα αυτά;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ, πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει με τέτοιες καταστάσεις.
Ναι στους καλούς ποδοσφαιριστές. Ναι στους ποδοσφαιριστές ταλέντα. Ναι στο να βάλει η ομάδα της βάσεις. ΟΧΙ και χίλιες φορές ΟΧΙ στο να τα χώνει η ομάδα στους λίγους και τα άλλα παιδιά να βγάζουν πάντα το φίδι από την τρύπα.
Σήμερα κάποια στιγμή θα διαβάσετε πως υπάρχει χορηγός για την ομάδα ο οποίος όμως θέλει να δώσει χρήματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά ......
Τον χορηγό αυτόν δεν τον βρήκε κάποιος σε δώρα που δίνουν κάποιες εταιρίες, αλλά ήρθε μόνος του!!!!
Αργότερα θα γράψουμε για το θέμα.