Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Άποψή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξέρετε πολύ καλά, πως δεν μασάμε τα λόγια μας και δεν φοβόμαστε να πάμε κόντρα στο ρεύμα.
Χίλια δίκια να έχουν οι διοικούντες την ομάδα της ΠΑΡΑΛΙΑΣ "Ο ΑΠΟΛΛΩΝ", τα έχασαν με την επιστολή που δημοσίευσαν και είναι πλέον πειθαρχικά ελεγχόμενοι.
Δεν γνωρίζουμε ποιοι διοικούν την ομάδα και ούτε θα μπούμε στην διαδικασία να μάθουμε, γιατί όποιοι κι αν είναι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζουν μια ομάδα "ΝΤΡΟΠΗ" και τους ποδοσφαιριστές "ΑΝΔΡΕΣ" σε εισαγωγικά και να μιλούν για παντελόνια και άλλα σχετικά.
Κυρίες και κύριοι της ΠΑΡΑΛΙΑΣ "ΑΠΟΛΛΩΝ", κανείς δεν σας....
δίνει το δικαίωμα να μιλάτε έτσι για μια ομάδα επειδή δεν τήρησε κάτι το οποίο δεν το επιβάλλει κανένας κανονισμός..Μπορούσατε να κάνετε την διαμαρτυρία σας χωρίς όλα τα υπόλοιπα. Τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο και στην συνέχεια η ανακοίνωσή σας, είναι αυτό που λέμε δυσφήμιση του ποδοσφαίρου και όλα τ΄ άλλα τα οποία είναι γραμμένα στον Πειθαρχικό Κώδικα και όσοι είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να τα γνωρίζουν και να μην τα κάνουν.
Η κάθε πλευρά λέει τα δικά της, αλλά δεν είναι εκεί η ουσία.
Αλίμονο αν ο καθένας μας, χαρακτηρίζει "άνδρα" σε εισαγωγικά τον άλλον ή ντροπή του ποδοσφαίρου μια ομάδα, επειδή ένας ποδοσφαιριστής, δεν τήρησε το fair play.
Αλίμονο αν ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη να κάνει δημόσια ρόμπα, τα παιδιά μιας ομάδας, γιατί κάποιος δεν γούσταρε να τηρήσει το fair play.
Τι θα πείτε κύριοι στον πατέρα ενός ποδοσφαιριστή του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Χαλκίδας, αν αύριο σας πάει στην δικαιοσύνη;
Τι θα πείτε στην ΕΠΣ Εύβοιας η οποία είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει τους κανόνες και τους νόμους και να σας τιμωρήσει για όλα όσα προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας;
Μια κουβέντα λέει κάποιος στο γήπεδο και οι ποινές και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή. Ποιος θα κλείσει τα μάτια και τ΄ αυτιά του τώρα;
Αν η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν κάνει αυτό που πρέπει, τότε να βγούμε όλοι και να γράψουμε πως είναι "άνδρες" σε εισαγωγικά, πως δεν τιμούν τα παντελόνια που φοράνε και πως είναι η "ντροπή του ποδοσφαίρου".
Όχι κυρίες και κύριοι της ομάδας της ΠΑΡΑΛΙΑΣ "ΑΠΟΛΛΩΝ". Χίλιες φορές ΟΧΙ.
Το χάσατε το δίκιο σας. Δεν είναι η ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Χαλκίδας "ντροπή" και οι ποδοσφαιριστές της είναι άνδρες. Δεν γνωρίζω να έχει γυναικεία ομάδα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ.
Ζητήστε δημόσια συγνώμη από την ομάδα, από τα παιδιά και τους γονείς τους και η ΕΠΣΕ να πάρει τις αποφάσεις της και αν πραγματικά θέλουν να είναι σωστοί και δίκαιοι οι κύριοι της ΕΠΣΕ, να μην κλείσουν μάτια και αυτιά.
Αν το κάνουν τότε εύκολα κι εμείς, αυτούς τους χαρακτηρισμούς, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες θα τις απευθύνουμε προς τα πρόσωπά τους και δεν θα βρούνε ποτέ το δίκιο τους.
Δεν δημοσιοποιήσαμε αυτό το κατάπτυστο κείμενο, γιατί δεν θα γίνουμε για λίγα κλικ παραπάνω, συνεργοί των υβριστών.
Γράφουμε την άποψή μας και σ΄ όποιον αρέσει.
Αν αυτό το συκοφαντικό κείμενο δεν επιφέρει ποινή, τότε ακριβώς τους ίδιους χαρακτηρισμούς θα τους απευθύνουμε κι εμείς προς κάθε αρμόδιο.
Καλημέρα σας.