Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Σύντροφοι και Συντρόφισσες

Κυρίες και κύριοι, "σύντροφοι και συντρόφισσες, καλημέρα σας!!!
Όχι δεν αναφερόμαστε στο ακροατήριο του παλιού ΠΑΣΟΚ νυν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στους συντρόφους και τις συντρόφισσες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που ανησυχούν όχι για το αύριο της ομάδας, αλλά  για το αν μιλάμε εμείς με τον Μπλέτσα, τον Σιγανό, τον Γερμανό ή τον φυστικοφάγο.
Αυτοί εμάς μας έχουν χεσμένους, γιατί εμείς δεν είμαστε Χαλκιδάρες και όταν η ομάδα πετυχαίνει αυτό που πέτυχε χθες βάζουμε υπόθετο και μάλιστα μεγάλο, για να μας περάσει ο πόνος.
Πάντως χθες και πολλοί άλλοι έτρεξαν στα φαρμακεία για υπόθετα  και ....
μάλιστα τα ήθελαν να είναι και μεγάλα, γιατί ήταν μεγάλος και ο πόνος τους!!!!
Ποιος άραγε πίστευε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πήγαινε με το καράβι στην Σαντορίνη και θα έπαιρνε τους 3 βαθμούς;
Ποιος ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα το έκανε αυτό; Με ποια διοίκηση, με ποιους ποδοσφαιριστές, με ποιους προπονητές;
Αυτοί όλοι είναι για τα μπάζα, ενώ οι προηγούμενοι ήταν "αστέρια".
Σύντροφοι και συντρόφισσες Χαλκιδάρες, άλλα λέγατε μέχρι πριν τον αγώνα και άλλα μετά.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έδωσαν την ψυχή τους, άκουσαν τον προπονητή τους, πίστεψαν στους ανθρώπους της διοίκησης που ήταν στην αποστολή και πήραν το αποτέλεσμα όμορφα και απλά.
Δεν ήταν μόνο ο νεαρός Παπαδάκης ο οποίος φώναζε "κάντε στην πάντα να περάσω" και κέρδισε το πέναλτι, ούτε μόνο ο Ντελέκος ο οποίος με την ψυχραιμία και την εμπειρία του εκτέλεσε το πέναλτι και κέρδισε η ομάδα. Ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν στην αποστολή. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα κατάφεραν και τους λέμε μπράβο, αν και ενόχλησαν πολλούς.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αφήνουμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ερχόμαστε σ΄ εσάς. Εμείς σ΄ εσάς απευθυνόμαστε και από εσάς κρινόμαστε.
Ξέρετε καλά πως ακούσαμε πολλά από ανθρώπους όλων των διοικήσεων του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά στο τέλος εμείς δικαιωθήκαμε με αυτά που γράφαμε.
Τίποτα δεν τελείωσε με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μόνο και μόνο επειδή κέρδισε στην Σαντορίνη.
Αν σε επίπεδο διοίκησης δεν γίνει κάτι, τα προβλήματα δεν τελειώνουν.
Κάποιοι θα λένε που είναι ο Γερμανός, κάποιοι άλλοι θα λένε που είναι ο ένας και κάποιοι άλλοι που είναι ο άλλος. Για μας το θέμα έχει κλείσει πριν από τον αγώνα στην Σαντορίνη.
Ο προπονητής κύριος Δημήτρης Λύκος δήλωσε πως στις προπονήσεις και στους αγώνες, βλέπει μόνο τους κυρίους Μπλέτσα και Σιγανό. 
Οι δύο αυτοί κύριοι λοιπόν έχουν υποχρέωση να δώσουν διέξοδο στο διοικητικό αδιέξοδο.
Τον τρόπο θα τον βρούνε μόνοι τους.
Όσο καθυστερούν κάνουν κακό στην ομάδα και στον εαυτό τους.
Εμείς έχουμε την άποψη πως ΟΛΑ τα μέλη της διοίκησης πρέπει να έχουν ενεργό συμμετοχή και όχι να το παίζουν παράγοντες. Εμείς δεν λέμε πως πρέπει να είναι κάθε μέρα στο γήπεδο. Ας εξασφαλίσουν τα οικονομικά της ομάδας κι ας πάνε μόνο τα Χριστούγεννα με γαλοπούλες και το Πάσχα με αρνιά και λαμπάδες για τους ποδοσφαιριστές.
Επειδή κάποιοι πήραν στο χαβαλέ αυτά που γράψαμε για το ότι η ομάδα έχει προσφορές για χορηγίες, το ξαναγράφουμε. Διοικητικό ξεκαθάρισμα ΤΩΡΑ και κάθε μήνα στο ταμείο της ομάδας θα μπαίνουν 15.000 ευρώ. Αυτοί που λένε διάφορα είναι αυτοί οι οποίοι πούλησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την άνοδο στην Β΄ Εθνική, είναι αυτοί που θα έφερναν τους επενδυτές από Θεσσαλονίκη και την Γερμανία, είναι αυτοί οι οποίοι έπαιρναν ότι έπαιρναν στο όνομα της ομάδας και έδιναν ότι έδιναν στην ομάδα, είναι αυτοί οι οποίοι έπαιρναν χρήματα από τον λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, είναι αυτοί οι οποίοι έβαζαν διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο και οι οποίες δεν πληρώθηκαν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ποτέ και πολλά άλλα που δεν βοηθάει σε τίποτα να γράψουμε τώρα.
Λένε πως εμείς κάνουμε πλάκα και πως είναι παραμύθι οι προτάσεις μας. καλά κάνουν και τα λένε αυτά, αλλά αυτοί ΟΛΟΙ έχουν δοκιμασθεί ως μέλη διοίκησης στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ξέρουμε τι έκαναν. Γιατί να μην δοκιμάσουμε και μια δική μας πρόταση; 
Ορθά και κοφτά κύριοι.
Εσείς κάνατε πουτάνα τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Εσείς ΟΛΟΙ χρόνια τώρα, περάσατε από πάνω του, για φωτογραφίες και φανφάρες. Τι πειράζει λοιπόν να δοκιμάσει και κάποιος άλλος; 
Η δική μας πρόταση είναι καθαρή και αν είναι αληθινή ή όχι θ΄ αποδειχθεί πολύ σύντομα.
Στο κάτω κάτω της γραφής, εμείς καρέκλες στο ΔΣ δεν ζητήσαμε.
Αν υπάρχει καλύτερη πρόταση να την προτιμήσουν και να προχωρήσουν.
Εμείς αν και η σχέση μας ιδιαίτερα με τον κύριο Σιγανό έχει χτυπήσει κόκκινο στο πρόσφατο παρελθόν και με τον κύριο Μπλέτσα είναι τυπικές, προτείνουμε στους δύο κυρίους, να κάνουν αυτό που πρέπει  και να βοηθήσουν πραγματικά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Λεπτομέρειες έχουμε γράψει και δεν θα τις επαναλάβουμε.