Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει στο στάδιο της Χαλκίδας και θα αντιμετωπίσει το ΑΙΓΑΛΕΩ το οποίο είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φυσικά και θέλει τον κόσμο δίπλα του, αλλά πιστέψτε μας πως απευθύνεται σε λάθος κόσμο. Αγαπητέ κύριε Βαλάντη Μπλέτσα, ήρθε η ώρα να σπάσουν αυγά. 
- Μεγάλης σημασίας νίκη για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και φυσικά καθαρό το μήνυμα προς τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ μετά την ήττα. Το πρωτάθλημα ούτε τελείωσε, ούτε άρχισε χθες. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και θα μετρήσουν πολλά. Θα δούμε ποια ομάδα θα έχει δυνάμεις, ποια ομάδα θα έχει τις περισσότερες λύσεις και ποια ομάδα θα λύνει τα....
προβλήματα στην ώρα που πρέπει.
- Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης δήλωσε απογοητευμένος από τα λάθη των ποδοσφαιριστών του, αλλά δεν έχει δίκιο. Παναγιώτη ο προπονητής, ούτε μυαλά μοιράζει, ούτε ρομπότ διευθύνει. Θα τους μάθεις αυτά που πρέπει κι όποιος θέλει ας τα καταλάβει. όποιος δεν θέλει ας πάει στο σπίτι του. Το να εγκαταλείψεις το ποδόσφαιρο εσύ, επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν δεν είναι λύση. 
- Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ μέσα στην Λάμψακο και πληροφορίες λένε πως ο φίλος μου ο Μουτουσίδης ήταν πολύ καλός και πέτυχε και γκολ. Ικανοποιημένος πρέπει να είναι ο προπονητής κύριος Τσιμιχόδημος ο οποίος είδε την ομάδα του μετά την νίκη επί του ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ με 4 - 3 κέρδισε και τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ με 3 - 2 . Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ έχει πετύχει 9 γκολ και αυτό είναι καλό, αλλά πρέπει να προσέχει γιατί έχει δεχθεί επίσης 9 γκολ σε 4 αγωνιστικές.
- Η ΔΡΟΣΙΑ δεν βρίσκει εύκολα δίχτυα και αυτό σίγουρα προβληματίζει τον προπονητή κ. Δημήτρη Αντωνόπουλο. Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ μαζεύει βαθμούς οι οποίοι θα είναι χρήσιμοι για την συνέχεια.
- Χαλαρά σήμερα για να μην σας χαλάσουμε την Κυριακή. Σας θυμίζουμε πως έχει λαϊκή στο Βασιλικό και μάθαμε πως ο Κουτσαυλής άρχισε "το ψήσιμο"  αλλά αργότερα θα ρίχνει ματιές προς το γήπεδο από το οποίο θα ξεκινήσει η αποστολή του ΛΗΛΑ για το Αλιβέρι. Προφανώς θα κεράσει σουβλάκια στην αποστολή!!!