Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Βροχή και κρύο σήμερα και ίσως γι΄ αυτό θα συναντηθούν για αγκαλίτσα οι δύο ομάδες της Εύβοιας στο στάδιο Χαλκίδας. ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ λέει το πρόγραμμα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ και να κάνουμε το σταυρό μας, ώστε να μην βγάλουν τα ματάκια τους σήμερα.  Ο αγώνας θ΄ αρχίσει στις 15:00 και παρά τις καιρικές συνθήκες ευχόμαστε να έχει κόσμο.
- Για το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα όσα είπε ο κύριος Τόλιας, γράψαμε όσα γράψαμε, γιατί δεν μπορούμε να βλέπουμε το δένδρο και όχι το δάσος. Κάποιοι οι οποίοι παρίσταναν πως δεν έβλεπαν και δεν άκουγαν τα τελευταία χρόνια, ξαφνικά και βλέπουν και ακούνε, αλλά μόνο ....
αυτά που τους φέρνει ο αέρας!!!! Αλήθεια δεν άκουσαν την δήλωση που τους έκανε ο κύριος Λύκος; Δεν άκουσαν που τους είπε πως βλέπουν στο γήπεδο μόνο τους κυρίους Μπλέτσα και Σιγανό; Γιατί δεν λένε τίποτα για τους απόντες και γι΄ αυτούς που στα στέκια "κάνουν βουντού" για να διαλυθεί η ομάδα;
- ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και ΒΑΤΩΝΤΑΣ πήραν από έναν βαθμό και σιγά σιγά παίρνουν την ανηφόρα στον βαθμολογικό πίνακα. Τίποτα δεν είναι εύκολο για τις δύο ομάδες, αλλά θα το παλέψουν και όπου βγει.
- Στη  ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ  τα έχουν όλα από δύο. Έχουν 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, αφού και χθες  είχαν την 2η ισοπαλία και μάλιστα στην έδρα τους πάλι. Η ΔΡΟΣΙΑ δεν έχασε και αυτό είναι θετικό.
- Η ΑΡΤΑΚΗ με συνοπτικές διαδικασίες μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε 3 γκολ και μετά έκανε προπόνηση. Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ σίγουρα δεν είχε να περιμένει κάτι από αυτόν τον αγώνα και θα πρέπει να προσέξει στην συνέχεια.
- ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ και ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ καλπάζουν προς την Α΄ Κατηγορία αφού είναι πρώτοι στους ομίλους τους με 6 νίκες σε 6 αγώνες!!!
- Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης ετοιμάζει την άμυνά του απέναντι στον κύριο Καθαροσπόρη κυρίως, αλλά και στους άλλους υποψηφίους, αφού όλοι συζητούν με ανθρώπους του ψηφοδελτίου του με στόχο να τον αποδυναμώσουν. Έχει σχέδιο λένε οι συνεργατες του και θα το βάλει σε εφαρμογή σύντομα..