Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ- Ας κάνουν όλοι υπομονή

Το αν θα εκτεθούμε εμείς με τα όσα γράφουμε ή όχι, θα το δούμε. Σίγουρα όμως δεν θα εκτεθούμε όσο ΟΛΟΙ οι σωτηράκηδες οι οποίοι πέρασαν από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ας κάνουν όλοι λίγη υπομονή και θα έχουν την ευκαιρία να μας κρίνουν και φυσικά να μας ζητήσουν συγνώμη, αν γίνουν αυτά που γράφουμε.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να μείνουν ΜΟΝΟ αυτοί που αντέχουν την αλήθεια και αυτοί οι οποίοι δεν θα κρύβουν τίποτα, από την νέα φουρνιά φιλάθλων που....
θα δημιουργηθεί.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υπάρχουν κανόνες για όλους και κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα να διώχνει τον οποιονδήποτε. όλοι θα έχουν θέση και άποψη, αλλά όχι μόνο απαιτήσεις. Θα έχουν και υποχρεώσεις και αυτό ίσως πονέσει.
Το δικό μας πιστεύω λέει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις. Όλοι κάνουν αυτό που τους λέει ο προπονητής στον κάθε αγώνα. Όσο καλά κι αν παίξει ένας ποδοσφαιριστής, το καλό αποτέλεσμα δεν θα έρθει για την ομάδα, αν δεν έχουν καλή απόδοση οι άλλοι. ΟΜΑΔΑ λοιπόν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι πρόσωπα.
Σήμερα η ομάδα έχει διοίκηση, αλλά όχι αυτή που θα έπρεπε. Δεν θα χρειασθεί να διώξει κανείς κανέναν. Κάποιοι θα φύγουν μόνοι τους, γιατί δεν θ΄ αντέξουν τον εαυτό τους!!!
Όσοι πάντως θέλουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ των τελευταίων χρόνων, ας κλείσουν μάτια και αυτιά κι ας συνεχίσουν. Σύντομα θα το τερματίσουν.
Άποψή μας είναι πως ήρθε η ώρα για να κάνει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ νέο ξεκίνημα. Να έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μια διοίκηση ανθρώπων οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν και μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι θα ενεργούν για λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα κάνουν προτάσεις στην διοίκηση.
Τα υπόλοιπα θα βρεθούν.