Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες ως προς τους υποψηφίους και τα ψηφοδέλτια και όλα δείχνουν πως τελικά θα έχουμε στις δημοτικές εκλογές και ψηφοδέλτιο "προδοτών" με την πολιτική έννοια!!! Για να δούμε αν στην Ελλάδα αυτά τα ψηφοδέλτια βρίσκουν στήριξη από τον κόσμο ή όχι. Χθες άκουσα να συζητούν για πρώην αντιδήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο ο οποίος μπορεί να πάει σ΄ ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο!!! Συγνώμη, αλλά επιτρέψτε μου να μην το πιστέψω αυτό. Αν αυτός....
ο άνθρωπος κάνει κάτι τέτοιο, τότε λυπάμαι, αλλά θα πέσω από τα σύννεφα. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και δεν νομίζω πως έπεσα τόσο έξω.
- Έχασε ο ΛΗΛΑΣ από τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, αλλά αυτό δεν είναι είδηση. Είδηση είναι πως την ομάδα "την πήραν στο ψιλό" οι ραδιοφωνατζήδες!!! Όποιος τους άκουγε χθες το λιγότερο που θα έκανε ήταν να τρώει τα νύχια του. Ο κόσμος του Βασιλικού δεν ήταν εκεί και αυτό ήταν το χειρότερο. Η ομάδα έχει 5 ήττες σε 5 αγώνες και φως στο τούνελ δεν υπάρχει. Οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το τέλος του Α΄ γύρου για τον ΛΗΛΑ: ΟΛΥΜΠΟΣ εκτός, ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ εντός, ΩΡΕΟΙ εκτός, ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ εντός, ΑΙΔΗΨΟΣ εκτός, ΒΑΤΩΝΤΑΣ εντός, ΔΡΟΣΙΑ εκτός, ΚΑΣΤΕΛΛΑ εντός, ΑΥΛΩΝΑΡΙ εκτός και ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ εντός. Στους 10 αγώνες θέλει τουλάχιστον 18 βαθμούς για να έχει ελπίδες για παραμονή. Θα τα καταφέρει;
- Χωρίς μπουγάτσα δύσκολα κερδίζει κάποιος και θα πρέπει ο προπονητής να μάθει να φτιάχνει μπουγάτσα και να την εντάξει στο σύστημα που θα παίζει η ομάδα!! Μιλάμε σοβαρά και ας κάνουν μια δοκιμή.
- Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, αλλά σήμερα θα κερδίσουμε χωρίς δυσκολία μέσα στην Τριάδα, μας είπε ο φίλος από την Αρτάκη. Φίλε δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Μπορεί ο αντίπαλος να βάλει γκολ από τ΄ αποδυτήρια όπως λέμε και να ταμπουρωθεί. Άντε μετά να βάλεις γκολ. Πάντως ο αγώνας ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα έχει πολύ κόσμο και μακάρι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο οι δύο ομάδες.
- Σήμερα ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ παίζει στο Ενωσιακό με τον ΠΑΝΘΗΡΑΊΚΟ και μακάρι να έχει και την υποστήριξη του κόσμου. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στην ομάδα της Εύβοιας.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι στην Σαντορίνη και στις 12:00 θ΄ αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ.  Καλή επιτυχία στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Πάντως να ξέρουν όλοι πως ενώ είναι η ομάδα στην Σαντορίνη, πρώην πρόεδρος του οποίου το στόμα έχει κλείσει, (γιατί άραγε;), έδινε διάλεξη στο γνωστό στέκι. Και κάτι ακόμη. Στο ίδιο στέκι ετοιμάζουν για πρόεδρο τον Λ.Σ.!!!  
- Καλημέρα στους "φίλους" οι οποίοι ενώνουν δυνάμεις εναντίον μας. Μας αρέσει αυτό και θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε, αν κι εμείς ανήκουμε στους φτωχούς και τους κακούς ενώ αυτοί στους καλούς. Όταν θα έρθει η ώρα θα απαντήσουμε και τότε θα δούμε αν όσα λένε και κάνουν θα τα πούνε και δημόσια. Εμείς τους σεβαστήκαμε.