Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας και καλή Κυριακή.
- Πέταξε όπως γράψαμε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και σε πείσμα κάποιων, σήμερα θ΄ αγωνισθεί απέναντι στον ΑΙΟΛΙΚΟ. Κάποιοι δεν ακολούθησαν την αποστολή, γιατί δεν ήθελαν να βρεθούν με κάποιο τραυματισμό και να μην μπορέσουν να πάνε και να πάρουν τα μπικικίνια, από την ομάδα στην οποία θα πάνε τον Ιανουάριο!!! Ας τους έχει καλά ο Θεός. Καλά να έχει κι αυτούς που δεν πήγαν γιατί επικαλέσθηκαν πως είναι ήδη τραυματίες!!!! Τα παιδιά που ακολούθησαν την ....
αποστολή δεν θα χάσουν τίποτα. Θα κερδίσουν πολλά. Το ξαναγράφουμε. Αυτοί που βάζουν πλάτες σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι πιέζουν για να φύγουν πριν εκλεγεί νέα διοίκηση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Και κάτι τελευταίο. Υπογραφή για να πάρει κάποιος το δελτίο του, θα βάλει μόνο η νέα διοίκηση και κανείς άλλος. Η νέα διοίκηση θα διαπραγματευτεί τα πάντα και θα προστατέψει τα συμφέροντα της ομάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δελτίο στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό θα το σεβαστούν. Όποιος έφτυσε για οποιονδήποτε λόγο την ομάδα, δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις. 

- Συγνώμη, αλλά εδώ πρέπει να απαντήσουμε. Κύριοι εκεί στην Αρτάκη όχι και να μας βάλετε από κάτω!!!! Εμείς δεν γράψαμε τίποτα απολύτως εναντίον της διοίκησης. Ο προπονητής κύριος Ζέρβας με το πρώτο στραβοπάτημα, έριξε ευθύνες "στους τραυματισμούς και σ΄ αυτούς που δεν φροντίζουν να έχει γήπεδο η ομάδα"!!! Εμείς αυτά σχολιάσαμε και τα περιμέναμε. Κύριε Ζέρβα το ότι η ομάδα βγάζει τέτοιους και τόσους τραυματισμούς, δεν φταίει η διοίκηση ή ο κουρέας της Αρτάκης. Το ότι η ομάδα πέρασε δύσκολα με Βατώντα και Σκεπαστή, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι. Δεν επέλεξε ο κουρέας της Αρτάκης τους ποδοσφαιριστές. Δεν έκαναν λάθη μόνο οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί που μας είπανε πολλά τους απαντάμε απλά. Εμείς τους αγαπάμε, αλλά θα τους πονάμε. 

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα υποδεχθεί την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ σήμερα και θα θελήσει να πάρει μια άνετη νίκη με καλό σκορ. Θα θελήσει μια νίκη με καθαρό σκορ και πάντως δεν θέλει να δεχθεί γκολ, ώστε να έχει την καλύτερη άμυνα, αφού έχει δεχθεί 3 γκολ και η ΑΡΤΑΚΗ 4. Θα επιχειρήσει να πετύχει και πολλά γκολ ώστε αν μπορέσει να έχει και την καλύτερη επίθεση, αφού τώρα έχει 25 γκολ και η ΑΡΤΑΚΗ 29. Πρώτα απ΄ όλα πάντως θα επιδιώξει να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης με τους οποίους θα έρθει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.  Στα Ψαχνά δεν είναι πρωτάρηδες. Ξέρουν πως πρέπει να κοιτάζουν μόνο την ομάδα τους και όχι το τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ κερδίζει θα πάρει το πρωτάθλημα. Δύσκολη μέρα για τον αγαπητό κύριο Νίκο Κιαπέκο ο οποίος θα βρεθεί στο γήπεδο των Ψαχνών ως αντίπαλος του ΗΡΑΚΛΗ και θα θελήσει το καλύτερο για την ομάδα του, την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ. Είναι μια ώρα δύσκολη Νίκο, αλλά τι να κάνουμε. Στο κάτω κάτω η ομάδα σου έχασε με 2 - 0 στην έδρα της από την ΑΡΤΑΚΗ, την προηγούμενη αγωνιστική.

- Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν στηρίζουν πρόσωπα, αλλά τα σωματεία μέλη της Ένωσης. Αυτό για να μην λένε μερικοί πως στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν την στήριξη του Παπακωνσταντίνου και της ΕΠΣΕ. Την στήριξή τους την έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι εσείς που λέτε τις μπούρδες σας.