Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Η αλήθεια, για να τελειώνουμε

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα πρέπει να γράψουμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το νέο ΔΣ γιατί εμείς δεν έχουμε μάθει να τα λέμε πίσω από την κουρτίνα, αλλά δημόσια.
Αυτό το ΔΣ δεν μπορεί να είναι η λύση για την ομάδα. Οι λόγοι είναι απλοί και ξεκάθαροι.
Οι συμμετέχοντες στο νέο ΔΣ, έχουν παρελθόν στα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έχουν τοποθετηθεί ο ένας για τον άλλον και φυσικά έχουν ευθύνες για τα όσα....
συνέβησαν μέχρι σήμερα στην ομάδα.
Ο κύριος Καρυστινός ξέρει καλά τι συνέβη τότε που ήταν πρόεδρος και παραιτήθηκε για να έρθει ο κ. Κοτσάτος. Ξέρει καλά ποιοι τον κατηγορούσαν τότε.
Ο κ. Λινάρδος δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στην διοίκηση της ομάδας  και όλοι γνωρίζουμε τα αποτελέσματα.
Ο κ. Καραμάνος συμμετείχε σε όλες τις τελευταίες διοικήσεις και φυσικά παραιτήθηκε αλλά επανήλθε και στο νέο ΔΣ. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς ξέραμε πως κερασάκι βάζουμε στις τούρτες και όχι στα διοικητικά συμβούλια. Η πρόεδρος κυρία Αϊνδιλή δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Κυρία σε όλα της, αλλά θα δούμε τα σχέδιά της για την ομάδα. Εμείς δεν θα θέλαμε ποτέ διορισμένη διοίκηση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τα περισσότερα μέλη αυτού του ΔΣ έχουν τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση της ομάδας και απλά ορίσθηκαν για να καλύψουν τις ευθύνες οι οποίες είναι τεράστιες. Τώρα θα μας πούνε πως αυτοί δεν θα έχουν ευθύνη αν θα υποβιβαστεί η ομάδα, αλλά αυτή δεν είναι η αλήθεια.
Αρέσει δεν αρέσει κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η αλήθεια. Χάθηκαν οι 5 πρώην πρόεδροι, αφού μόνο ένας συμμετέχει στο ΔΣ.
Ευχόμαστε να μην χαθεί και η Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.