Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή Κυριακή.

- Μπείτε σε μια σειρά για να σας προλαβαίνουμε και για να μην μπαίνετε στο λούκι του στριμώγματος.

- Τι έγινε εκεί στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και κάτι δεν άρεσε σε κάποιους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο;;; Τίποτα δεν θ΄ αλλάξουμε και τίποτα δεν θα κατεβάσουμε, αφού γράφουμε μόνο αλήθειες; Θα μπορούσαμε από χθες να γράψουμε πολλά, αλλά δεν θέλαμε γιατί πιστέψαμε πως κάποιοι θα έβαζαν μυαλό. Τι ενόχλησε λοιπόν; Ο τίτλος "σκόνη & θρύψαλα" ή κάτι άλλο; Το .....
να μας "διατάζουν" να κατεβάσουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο, δεν είναι ευγενικό και θα έπρεπε να ξέρουν πως δεν είμαστε του σήκω πάνω κάτσε κάτω, για να δηλώνουμε υποταγή. Αργότερα θα εξηγήσουμε, γιατί δώσαμε αυτόν τον τίτλο, για να καταλάβουν όλοι αυτό που γράψαμε, γιατί πλάκα θα έχει να μας πούνε πως από κάποια ομάδα τα πήραμε για να γράψουμε αυτά που γράψαμε!!!!

- Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον ΛΗΛΑ ο οποίος φαίνεται πως είχε πιστέψει πως η ΚΑΣΤΕΛΛΑ θα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά τα βρήκε δύσκολα, ακόμη και όταν η φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 10 ποδοσφαιριστές. Οι 3 βαθμοί πάντως μετράνε και αν προσέξουν και συνεχίσουν με δύναμη μπορεί να αποφύγουν τα δύσκολα, γιατί η τύχη δεν θα είναι πάντα στο πλευρό τους. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ξεκινάει να βάλει τις βάσεις για μια νέα ομάδα και καλά κάνει.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πέρασε ευχάριστα για μία ακόμη αγωνιστική και πάει παρακάτω, χωρίς να κοιτάει τι κάνουν οι αντίπαλες ομάδες, αφού ξέρει πως όταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ κερδίζει θα βρεθεί και μόνος πρώτος, αφού "ο ταχυδρόμος" έρχεται πολλές φορές χωρίς να τον περιμένεις ή και όταν δεν θέλεις να έρθει για να μην σου φέρει τον λογαριασμό. Πάντως χθες δεν ξέρω γιατί, αλλά κάποιος πολύ φίλος της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, τραγουδούσε το γνωστό άσμα "στν υγειά της αχάριστης"!!! Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ δεν περίμενε κ΄τι περισσότερο από αυτόν τον αγώνα, αφού ήξερε την διαφορά δυναμικότητας.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σήμερα στις 15:00 θα υποδεχθεί τον ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ στο στάδιο της Χαλκίδας με διαφορετική ψυχολογία σε όλα τα επίπεδα, αφού έχει ενισχυθεί σημαντικά όπως λένε όλοι, θα έχει στον πάγκο τους Αυλωνίτη, Οικονόμου και Αϊνδιλή,θα έχει  διοίκηση, φορείς και πολλούς φιλάθλους  στην κερκίδα, κάτι που θεωρούν βέβαιο οι διοικούντες και δούλεψαν γι΄ αυτό, οπότε δεν πιστεύουμε πως θα δώσουν το φιλί ζωής στον αντίπαλο τον οποίο έχουν από κάτω στην βαθμολογία.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 13:00 την ΘYΕΛΛΑ Καμαρίου και θα παίξει χωρίς άγχος για να πάρει αν το καταφέρει, κάτι από αυτόν τον αγώνα. Η ομάδα παρά την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε, ούτε για μια φορά διοικούντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές δεν βγήκαν να διασύρουν την ομάδα με δηλώσεις τους. Αυτό πρέπει να είναι παράδειγμα για κάποιους οι οποίοι απαξιώνουν τις ομάδες για να δώσουν αξία στο ΕΓΩ τους. 

- Μπορεί να μας χωρίζουν πολλά με τον κύριο Γιώργο Ψαθά εξ αιτίας κάποιων που νομίζουν πως του προσφέρουν καλές υπηρεσίες, αλλά οφείλουμε να γράψουμε πως ήταν κύριος και εξηγημένος στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και είπε αυτά που έπρεπε αφού ξέρει πως η ενασχόλησή του με τα αυτοδιοικητικά, δεν του επιτρέπει να συνεχίσει στα διοικητικά της ΕΠΣΕ. Κύριε Ψαθά πέρασε ένας χρόνος περίπου, από τότε που αντικαταστήσατε τον κύριο Παπακωνσταντίνου αφού οι εξυγιαντές τον οδήγησαν σε παραίτηση και ελπίζουμε να καταλάβατε, γιατί δεν έπρεπε να είχατε πάρει αυτή την θέση. Τα είδαμε όλα σ΄ αυτό το διάστημα, αλλά το ότι λέγατε τότε και λέτε και σήμερα πως το κάνατε για τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου τον φίλο σας, σας τιμά, άσχετα αν ήταν λάθος.

- Ψάχνουν πολλοί να βρούνε πότε έχουμε την Μεγάλη Δευτέρα!!! Σύντομα φίλοι μου, πολύ σύντομα. Έχουμε ζητήσει να μας το πούνε αυτοί που ξέρουν και μας είπανε πως θα μας ενημερώσουν την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, αφού τα Σαββατοκύριακα δεν λειτουργεί το αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας αυτής!! Τίποτα δεν είναι τυχαίο πάντως αφού αυτή την Δευτέρα που περιμένουμε και την χαρακτηρίσαμε και μεγάλη, γιορτάζουν ο Ισίδωρος, η Δώρα, αλλά το σημαντικότερο γιορτάζει και ο Σίμος!!! Αύριο είναι Δευτέρα και θα τα μάθουμε ΟΛΑ!!!!!