Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι σε όλα τα επίπεδα..σε ένα αγωνιστικό χώρο με πολλά νερά πολλά σκληρά μαρκαρίσματα πολλές αψιμαχίες ,η ομάδα μας λύγισε από τις απουσίες και από τους τραυματισμούς.. 
Αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο ο Πηλιχός Ά..με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο πουκατάλαβε όλο το γήπεδο αλλά οι φίλαθλοι και οι παίχτες του Αμαρυνθιακού μάλλον όχι καθώς υποστήριζαν πως κάνει θέατρο....

Παρόλο αυτά προηγήθηκαμε στο σκορ μόλις στο 10 με τον Πηλιχό ..χάσαμε τρομερές ευκαιρίες με τον Αντωνενα που θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς και έτσι ήρθε η ανατροπή..Είμαστε ένα σωματείο το οποίο σέβεται τους πάντες , έχει παιδιά από το χωριό που δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο για να γυρίσουν και να είναι όλοι στο καφενείο του χωριού χαρούμενοι για την προσπάθεια ,δεν παίζουν για κανέναν άλλον.. παίζουν για το χωριό τους και για την φανέλα,δεν τους νοιάζει αν θα χτυπήσουν είναι μάγκες.. δεν προκαλούν ,δεν βρίζουν και δεν ασχολούνται με κανέναν..
Είμαστε ένα σωματείο που σεβόμαστε τον αντίπαλο και του αναγνωρίζουμε την νικη..αλλά να ξέρετε ότι Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ..
Γι αυτό είμαστε υπερήφανοι για το χωριό μας..
Και θα συνεχίζουμε να ειμαστε..
Καλή συνέχεια στον. Αμαρυνθιακο..